Nagy bajban van Nkuya Sonia, a Sugarloaf énekesnője

Forrás: Tv2 -
Nkuya Sonia Sugarloaf körözés Megasztár nemzetközi körözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vélhetően nemzetközi körözést adnak ki a Sugarloaf énekesnője ellen, Nkuya Sonia ugyanis eltűnt kislányának apja, Mezei Mátyás és a bírósági végrehajtó elől is.

Sonia kislánya, Annabella édesapja nagyon aggódik: attól fél, hogy az énekesnő miatt intézetbe viszik a kisgyermeket. A Londonban dolgozó férfi a Blikknek elmondta, karácsony óta egyszer találkozhatott gyermekével, titokban. ,,Az ujján egy apró ízületi műtétje volt, emiatt utaztam haza, mert a kórházban bemehettem hozzá, és végre láthattam. Az éjszakát is vele tölthettem. Erős közöttünk a kötelék, bár többet láttam az anyjával a tévében szerepelni, mint Skype-on, ahol néha beszélhetek vele, hogy ne hidegüljön el tőlem. Az apai nagyszüleit Soniának és az anyjának 'köszönhetően' Annabella jóformán nem is ismeri, nem beszélve a testvéreimről. Sonia mindvégig törvénysértő módon viselkedett, ezért nemzetközi körözést fognak kiadni ellene" – mondta az édesapa.

Forrás: Tv2

Mátyás attól tart, Sonia a kislányt is feláldozza, amit tesz ugyanis, az törvényellenes. Annabellát egyébként október elején, a Kúria végső döntése után 15 napon belül önként kellett volna átadnia a férfinak, a végrehajtók a kijelölt napon jártak is a lakóhelyén, de nem nyitottak ajtót. ,,Sonia megint eltűnt, a bírósági végrehajtó hiába keresi, ahogy én is. Azért szólalok most meg, mert az idő telik, a kislányomért pedig aggódom" - tette hozzá a férfi. A Blikk megkereste Sonia ügyvédjét is, aki azt mondta, ügyfele kérésére nem nyilatkozhat a témában.

Nem ez az első eset, hogy bajba kerül az énekesnő. Májusban már adtak ki ellene körözést, mert a jogerős bírósági ítélet ellenére sem vitte vissza Londonba Annabellát. Akkor még önként feladta magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.