A fekete mamba helyett Évától retteghetnek a dzsungellakók

VV Éva Bárdos András vécé Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungel Aleska Diamond rettegés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Erőltetésnek nyögés a vége" - ezzel a bölcsességgel véleményezte Nyertes Zsuzsa Bárdos András tüntetését a sárga fejkendőben ugrálás ellen. Kedvenc botrányhősnőnk pedig átment diktátorba. Ez történt ma a dzsungelben.

A nézők az álfrancia Cookyt külték bátorságpróbára, aki Bárdos Andrást vihette magával segítőnek. Mint megtudhattuk - az elmúlt pár napban többször is beszélgettek politikáról. A táborlakók gáspárlacizásra számítottak a rádióstól, ehhez képest egész sok, azaz 5 csillagot sikerült megszerezniük, Cooky nehezen befogadható hangfrekvenciás sikolyai kíséretében. Szép teljesítmény, ahhoz képest hogy Bárdosnak 4. napja nem sikerült eljutni wc-re, persze erre Balázsék nem restelltek 10 percenként felhívni a figyelmet.

Súlyos cicaharc kezdődött, és ez még csak a 4. nap. “Bármit megcsinálhatok, mert én vagyok a főnök. Én nem igazságosztó vagyok, hanem vezér” - Éva valószínűleg napok óta várta, hogy ezt kimondhassa, és persze azt is, hogy Aleskát láthassa wécépucolóként. A legelső alkalmat kihasználta, hogy megbüntesse Aleskát, mert nem kelt fel kérésére. Aleska nyilván nem hagyhatta ezt szó nélkül, jól megbosszulta a piszkálást, és nem mosta el Éva tányérját.

Ígérete szerint Éva a sok szívatást jóindulattal kárpótolja majd. Hát, kíváncsian várjuk…

Pánikgomb van Hevesi Kriszta rendelőjében http://www.life.hu/bulvar/20141030-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-szereploje-hevesi-kriszta-szexualpszichologus-extram-pacienseket.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen! szereplője, az extravagáns szexuálpszichológus bizarr pacientúrát épített. Bár élvezi a munkáját, azt is tudja, adódhatnak nehéz helyzetek. TV + BulvárOrigoBárdosi Sándor: "Már azon is gondolkodtam, hogy elköltözöm ebből az országból"http://www.life.hu/bulvar/20141030-bardosi-sandor-olimpiai-ezustermes-birkozo-elhagyna-az-orszagot.htmlAz egykor ünnepelt olimpiai bajnokra az elmúlt években rájárt a rúd. Adóssággal, garázdaság vádjával és a gyermekvállalás nehézségeivel kellett megküzdenie Bárdosi Sanyinak.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huŐ a túlélés mestere - ismerd meg Zemlényi Zoltánt!http://www.life.hu/bulvar/20141030-hopparezimi-egy-balesetben-lebenult-de-talpra-allt-ember-tortenete.htmlEmlékeznek Hoppárézimire? Zoltánt gyermekkorában majdnem halálra gázolta egy trabant. Kómába esett, lebénult, mindent újra kellett tanulnia. Történetéről 1 évvel a baleset után könyvet írt - amelyet a nyolcvanas években mindenki elolvasott. Megmutatjuk, hogyan éli ma az életét.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.