Pánikgomb van Hevesi Kriszta rendelőjében

Forrás: Hevesi Kriszta/Facebook -
Hevesi Kriszta Celeb vagyok, ments ki innen! páciensek szexuálpszichológus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Celeb vagyok, ments ki innen! szereplője, az extravagáns szexuálpszichológus bizarr pacientúrát épített. Bár élvezi a munkáját, azt is tudja, adódhatnak nehéz helyzetek. 

Kriszta a Hot!-nak mesélte el, hogy fura, bizarr emberek is járnak hozzá, van például, aki csak sötétedés után meri meglátogatni, de van olyan is, aki az amputációhoz vonzódik, de hozzátette, a legtöbben félénken mesélnek a problémáikról.

Forrás: Hevesi Kriszta/Facebook

Arról is mesélt, hogy fel van készülve arra, hogy bántódása is eshet, ezért komoly biztonsági intézkedéseket vezetett be. "Egy pánikgombbal be vagyok kötve a rendőrségre, akik baj esetén pillanatok alatt kiérnének hozzám, plusz mindenféle biztonsági fegyvert hordok magamnál, mint például gázsprayt" - részletezte, hogyan védi ki a bajt.

Celeb vagyok, ments ki innen! Madár lett a dzsungel királyahttp://www.life.hu/bulvar/20141022-madar-nyerte-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-elso-szeriajat.htmlVéget ért a Celeb vagyok, ments ki innen! első szériája. A nézők Erdei Madár Zsoltot választották meg a dzsungel királyának - nem véletlenül. Madárt az egész ország szerette már akkor is, mielőtt a bevetette volna magát a dél-afrikai dzsungelbe, ahol végig vezetőként viselkedett.TV + Bulvár--Az utolsó fotó a Celeb vagyok, ments ki innen! új játékosairólhttp://www.life.hu/bulvar/20141027-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-uj-jatekosai-cooky-aleska-diamond-vv-eva-bardos-andras-puskas-peti.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen! új sztárcsapata csütörtökön indult el Dél-Afrikába. Összegyűjtöttük, ki milyen fotót posztolt legutoljára a közösségi oldalára, mielőtt elvették a mobiltelefonját.TV + BulvárOrigoMegvannak a Celeb vagyok, ments ki innen! döntőseihttp://www.life.hu/bulvar/20141021-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-elso-szeriajanak-dontosei.htmlBódi Sylvinek minden esélye megvan, hogy a dzsungel legjobb női játékosa cím mellett meg is nyerje a Celeb vagyok, ments ki! innen játékot. Kiderült, kik az első széria győztesei.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.