hangszálgyulladás Kocsis Tibor Szabó Richárd X-Faktor 2014 RTL Klub énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A torokproblémák, főleg nyirkos időben az X-Faktor fiatal tehetségeit sem kerülik el. Ahogy a Life.hu megírta, most épp Szabó Ricsi izgulhat, hogy meggyógyul-e szombatig. A műsor második évada alatt Kocsis Tibónak gyűlt meg a baja az influenzaszezonnal. 

„Nekem hangszálgyulladásom volt a hatodik élő adás előtt, azon a héten már hétfőn reggel úgy ébredtem, hogy alig tudok megszólalni” – emlékezik vissza Tibó. „Át kellett ütemezni az egész hetet és a próbafolyamatot. Azt hiszem, ez a dolog ilyenkor részben pszichés is, mert a teher egyre nagyobb és ilyenkor minden énekesen ott a nyomás, hogy meg kell felelni, mindenki azon aggódik, nehogy beteg legyen” - tette hozzá.

Forrás: musicfashion.hu

A második évad győztese azt mondja, mivel a verseny testileg és lelkileg is egyre kimerítőbb lesz, ilyenkor semmi mást nem szabad csinálni, csak pihenni és egy hangot sem énekelni. „Fejben szabad csak gyakorolni és átgondolni a dolgokat, és szombaton akkorát énekelni, hogy leszakadjon a ház! Ricsinek csak ennyit üzennék: sok folyadék, kalcium, kevés beszéd, még kevesebb ének. És ne izguljon, az élő adás okozta adrenalin önmagában csodát fog tenni!” - vélekedik Tibó.

Az énekes a tökéletes példa arra, hogy egy hangszálgyulladás is végződhet happy enddel egy tehetségkutatóban. „Én a betegségem hetében elénekeltem a versenydalomat, és szegény embert az ág is húzza alapon párbajoznom is kellett betegen. De továbbjutottam, és végül győzni tudtam. A végeredményt tekintve ez nem egy rossz forgatókönyv!” - nosztalgiázik.

Keményen osztották Szabó Zsófit az X-Faktor miatt a Facebookon - Sarka Kata megvédtehttp://www.life.hu/bulvar/20141025-szabo-zsofit-az-x-faktor-musorvezetes-miatt-kritizaltak-a-facebookon-sarka-kata-megvedte.htmlSzabó Zsófi éltében először próbálta ki magát műsorvezetőként. Új csatornája bedobta a mélyvízbe: az X-Faktor második élő adását vezették Istenes Bencével. Zsófi, aki aktív életet él a Facebookon, posztolt is egy fotót, amely alá rengeteg komment érkezett. Sokan támadták a teljesítménye miatt, de védelmezői is szép számmal akadtak - köztük legjobb barátnője, Sarka Kata is.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzabó Zsófi ma este együtt vezeti az X-Faktort Istenes Bencévelhttp://www.life.hu/bulvar/20141025-szabo-zsofi-es-istenes-bence-egyutt-vezetik-az-x-faktor-masodik-elo-adasat.htmlSokan találgattak, de most fény derült a nagy titokra. Szabó Zsófi ma nem csak az AfterX-ben lesz látható az RTL II-n, hanem egy estére Istenes Bencével vezeti az X-Faktort is.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huX-Faktor 2014: a Pálinka Republik esett ki az első élő show utánhttp://www.life.hu/bulvar/20141019-a-palinka-republik-egyuttes-az-x-faktor-2014-elso-kiesoje.htmlNem győzte meg a mentorokat a Pálinka Republik, ők estek ki az X-Faktor 2014 első élő adása után.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.