Kulka János szerep Reflektor magazin Heti Hetes debütálás RTL Klub Katona József Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulka János is beül a humor nagyágyúi közé. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színészt vasárnap este láthatjuk a Heti hetesben.

Több mint 30 éve van a pályán Kulka János. Számtalan szerepben láthattuk már, de feltűnt az RTL Klub táncos és főzős műsoraiban is. Hamarosan azonban új oldaláról ismerhetjük meg a Katona József Színház színészét: ő is beül a Heti hetesbe.

Fotó: Varga Imre

Elmondása szerint alig várja már az alkalmat, hogy találkozzon a humor nagyágyúival. A Reflektor című műsorban úgy nyilatkozott, amikor anno elindult a Heti hetes, rendszeresen nézte és megfordult a fejében, hogy ő is szívesen ülne ott. Néhány éve már volt egy kísérlet, hogy szerepeljen a műsorban, de akkor a sok elfoglaltság miatt végül nem jött össze. Most viszont nagyon megörült, amikor a főszerkesztő szólt neki.

„Ez egy vizsga is, hogy helyt tudok-e állni, tudok-e elég gyors lenni, koncentrálni végig, a műsor alatt. Érdekes kísérlet, majd meglátjuk, mi lesz belőle" – tette hozzá Kulka János.

November 2-án este te is megnézheted, hogyan sikerült a „kísérlet."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.