Életfogytiglant kaptak Dopeman nagyszüleinek gyilkosai

gyilkosság életfogytiglan Dopeman életfogytiglani büntetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dopeman nagyszülei egy kegyetlen rablóbanda támadásába haltak bele. A rapper most ott volt a tárgyaláson, ahol a nyolcfős banda két tagja - a román származású G. Victort és K. Gy. Florint - életfogytiglant kapott és végleges hatállyal kiutasították őket Magyarországról.

"Embernek nem tudom nevezni ezeket a patkányokat, akik megölték a rokonaimat" - nyilatkozta a BorsOnline-nak Dopeman, aki szerint a banda összes tagjának ilyen büntetés járna. Szerinte ez nem érzelmi kérdés, itt emberölésről van szó.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

A rapper, aki négy éve veszítette el nagyszüleit, ott volt a bírósági tárgyaláson, ahol a nyolc főből álló rablóbanda ügyét tárgyalták. Ők 2010 októbere és 2011 januárja között összesen 12 alkalommal támadtak meg gyenge, idős embereket - köztük Dopeman nagyszüleit, akik nem élték túl a durva támadást. Nem ők voltak az egyetlenek: további három áldozat halt bele a sérülésekbe. A legkegyetlenebbek talán mégis Dopeman nagyszüleivel voltak.

"A nagyszüleim szabályosan sokkot kaptak. A mamának pisztolyt nyomtak a szájába. A papán ugráltak, és összetörték a bordáit. Sokat jártam be hozzájuk a kórházba. Az utolsó nap a nagyapám tudata teljesen feltisztult, reménykedni kezdtem, hogy túlélheti. Pedig az orvosok mondták, hogy ne tegyem" - nyilatkozta a Blikknek.

Dopeman nagypapája a kórházban halt bele sérüléseibe, nagymamája a hír hallatán lett rosszul, keringése összeomlott, majd két héttel később ő is elhunyt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.