Kozsó barátnője üzent – türelmet kért

Forrás: facebook/Ámokfutók -
betegség Keira kóma Ámokfutók életmentő műtét Kozsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes barátnője, Keira egyelőre nem sokat árult el, ezek szerint még mindig válságos Kozsó állapota.

Ahogy a Life.hu is megírta, Kozsó életmentő műtéten esett át egy vidéki kórházban és az intenzív osztályon ápolták. Azóta az énekes felébredt a kómából. A család egyelőre hallgatásba burkolózott, amit Keira, Kozsó párja tört meg, aki pár sort írt a zenész közösségi oldalára.

Forrás: facebook/Ámokfutók

„Köszönjük Kozsó nevében is a sok támogatást, és a jókívánságot. A mostani nehéz időkben szeretnénk egy kis türelmet kérni mindenkitől, de amint már lehet biztosat mondani, azonnal tájékoztatunk mindenkit az állapotáról. Kozsó gyógyulásához a számára biztosított nyugalom elengedhetetlenül szükséges, ezért kérjük a sajtó megértését is" – írta Keira az Ámokfutók hivatalos oldalán.

Tolvai Reni vérrel hangolódik halloweenrehttp://www.life.hu/bulvar/20141031-tolvai-reni-enekesno-veres-jelmezt-oltott-halloween-alkalmabol.htmlPár éve Reni nem mindennapi jelmezzel készült halottak napja előestéjén. Íme, a vérbe fagyott énekesnő!TV + Bulvár--Pirner Alma esküvőre készül? Leleplező fotót posztolthttp://www.life.hu/bulvar/20141031-pirner-alma-rudtancos-vilagbajnok-alomeskuvore-keszul-sri-lankan.htmlGyönyörű tengerpart, fehér ruha és cipellő, ezek mind azt jelzik, Pirner Alma rúdtáncosnő valamire nagyon készül.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huŐ a túlélés mestere - ismerd meg Zemlényi Zoltánt!http://www.life.hu/bulvar/20141030-hopparezimi-egy-balesetben-lebenult-de-talpra-allt-ember-tortenete.htmlEmlékeznek Hoppárézimire? Zoltánt gyermekkorában majdnem halálra gázolta egy trabant. Kómába esett, lebénult, mindent újra kellett tanulnia. Történetéről 1 évvel a baleset után könyvet írt - amelyet a nyolcvanas években mindenki elolvasott. Megmutatjuk, hogyan éli ma az életét.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.