Pirner Alma esküvőre készül? Leleplező fotót posztolt

esküvő Sri Lanka menyasszonyi ruha rúdtáncos Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyönyörű tengerpart, fehér ruha és cipellő, ezek mind azt jelzik, Pirner Alma rúdtáncosnő valamire nagyon készül.

Ahogy a Life.hu is megírta, alig ért véget Pierner Alma házassága, szinte azonnal rátalált az új szerelem és a boldogság. Alma jelenleg Sri Lankán nyaral és szebbnél szebb fotókat tölt fel. Ma azonban nem a kék tengerről készült fotóval lepte meg rajongóit, hanem menyasszonyi ruhában posztolt magáról fotót 'Valami készül' kiírással.

Pirner Alma Forrás: facebook/Pierner Alma

Valószínű, hogy Alma fejét hamarosan bekötik és újra házas asszony lesz, mi pedig ígérjük, ha hazajött utánajárunk az álomlagzi részleteinek!

Mi lesz a menyasszonyiruha-divat 2015-ben?

A 2014-es esküvői szezon a végéhez ért, ősszel és télen sokkal kevesebb menyasszony megy férjhez, mint tavasszal vagy nyáron. Aki azonban 2015-ben szeretne férjhez menni, jobban teszi, ha már most kinézi magának a ruhát. A Life.hu megmutatta, melyek lesznek a 2015-ös év legizgalmasabb trendjei: a mi nagy kedvencünk a különleges hátmegoldások, amelyek a legegyszerűbb fazonú ruhát is feldobják. És a tied? Cikkünket a 2015-ös trendekről ide kattintva olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.