Minden idők legszexisebb kincsvadászatát hozták össze a Celeb vagyok... szerkesztői

kincsvadászat Celeb vagyok, ments ki innen! Molnár Andrea Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nézettséghez egyszerű a recept: két gyönyörű testű nő, egy nyitott zuhanyzó kamerákkal és egy-egy csillag alakú szappan a kincsesláda kulcsával. A feladat: addig tusolj, ameddig el nem fogy a kezedből a szappan.

Az eredmény pedig? Ilyen fotók:

Molnár Andrea Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu

Bár a műsor készítői ezt a fotót is a kincsvadászattal kapcsolatban posztolták a műsor Facebook-oldalára, ez a kép gyanúnk szerint nem a közös fürdőzés alatt készült.

Aleska Diamond Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu

És a videó:

A csajok persze megszerezték a ládát. No komment. A versenyből egyébként Hevesi Tamás felesége, Hevesi Kriszta esett ki (nem, ő most nem vetkőzött) így ő már biztosan nem lesz a dzsungel királynője.

Hevesi Kriszta esett ki a Celeb vagyok, ments ki innen második szériájábólhttp://www.life.hu/bulvar/20141103-hevesi-kriszta-hevesi-tamas-felesege-esett-ki-eloszor-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-masodik.htmlVáratlanul érte a Celeb vagyok... második szériájának játékosait, hogy valaki kiesett a táborból. Másképp számoltak.TV + Bulvár--Sebestyén Balázs lecserélte az arájáthttp://www.life.hu/bulvar/20141103-charlie-az-ara-helyett-egy-albino-sun-lett-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-kabalaallata.htmlNyárson végezte Sebestyén Balázs arája, Charlie. Új kabalaállata van a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetőinek.TV + Bulvár--"Bárdost nézni olyan, mint a sótlan levest kortyolgatni...."http://www.life.hu/bulvar/20141103-bardos-andras-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-szereploje-tamadasokat-kap-a-facebookon.htmlAhogyan már említettük, nem csak az olvasók, de mi is megdöbbentünk azon, hogy van az a pénz, amiért Bárdos András haja is korpásodik. A tévés szereplése a Celeb vagyok, ments ki innen! című dzsungelrealiytiben már csak azért is különös, ugyanis András pontosan tudta, hogy egykori ValóVilág-szereplővel, pornóssal (és a többi) kerül közös képernyőre. Oké, Pákóra éppen nem számított, így ha a többieket nem is, de a didikirályt a blogposztjában is nyíltan véleményezi.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.