Dr. Tóth (műsor) RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu már korábban felfedezte magának a sármos obeziológust (az elhízás kezelésében járatos belgyógyász szakorvost), aki mostantól az RTL Klubon fog rendelni. A csatorna Dr. Tóth címmel orvosi talkshow-t indít november 17-től.

Adott már nálunk fogyókúrás tanácsokat Tolvai Reninek az Ez zsír! magazinunkban, végzett testanalízist a Főiskolák Szépe és Mr. College versenyzői között egy háromnapos felkészítőtáborban, most pedig hétköznap délutánonként igaz történetekkel, hétköznapi betegségekkel, testünk működésének érthető formában történő ismertetésével jelentkezik. A Dr. Tóth című talkshow orvos-műsorvezetője lesz Dr. Tóth Tamás.

Forrás: RTL Klub

Az amerikai The Dr. Oz Show magyar változata a legszélesebb spektrumon igyekszik majd tanácsokat adni. A nézők megtudhatják, hogyan ismerhetik fel, előzhetik meg az egyes betegségeket, illetve hallhatnak igaz történeteket olyanoktól, akik érintettek, vagy megküzdöttek már valamilyen súlyos egészségügyi problémával.

Forrás: RTL Klub

"Az egészségügyi talkshow-ban mindenki választ kaphat az őt érdeklő és érintő kérdésekre. Ráadásul mindezt közérthető módon magyarázom el szakértők segítségével és a közönség bevonásával, sokszor látványos illusztrációkat használva. Fontos az egészségünkről tabuk nélkül beszélni, éppen ezért sokféle témát érintünk majd. Biztatni is fogom a nézőket arra, hogy forduljanak orvoshoz, hiszen a felismerés, a gyógyulás mellett a megelőzés és a szűrések is rendkívül fontosak" – mondta dr. Tóth Tamás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.