Dekoltázsháború a kereskedelmi csatornák között

Tóth Gabi X-Faktor TV2 mentor X-Faktor 2014 dekoltázs Rising Star zsűri villantás Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Anna Rising Star vs. Tóth Gabi X-Faktor! A zsűrizés nagyasszonyai dekoltázsukkal is harcba szállhatnak a nézettségért.

A tehetségkutató első adásában illik előrukkolni valami dögös, szexi ruhával, hiszen ezzel (is) lehet a nézőket a tévék képernyőjére szegezni. A nők irigykednek, a férfiak gyönyörködnek. Tóth Gabi az X-Faktor első élő show-jában villantott szexi dekoltázst. Pásztor Anna pedig a Rising Star első élő adásában mutatta meg, hogyan áll neki egy dögös estélyi. Valószínűleg valamivel kompenzálni kellett Ördög Nóra decens megjelenését, mert mellek bizony kellenek a műsorba, anélkül nincs show és látvány.

Hiába Istenes Bence lehengerlő poénjai az X-Faktorban, Mező Misi szemdüllesztése vagy Keró szőrszálhasogató zsűrizése a Rising Starban, az első, amire felkapjuk a fejünket azok a lélegzetelállító ruhaköltemények, amelyekben a műsorvezetők és a zsűri női tagjai megvillantják bájaikat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.