szexuálpszichológus könyv híres magyarok ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csida Kata nevét eddig sosem hallottuk, most viszont tőle zeng a sajtó. A szexuálpszichológus kihúzta a gyufát ByeAlexnél új könyve kapcsán.

ByeAlex kiosztotta Csides Kata szexuálpszichológust, aki Özséb című könyvét elemezgette a Blikk hasábjain. Az énekes könyvét valószínűleg nem is olvasta a szakember, legalábbis ByeAlex erre is utalt, amikor reagált a nő soraira.

Forrás: Facebook/ByeAlex

"Van ez a Csides Kata, szexuálpszichológus. Gondolom, nem igazán tudjátok ki ő. Én se tudtam. Van a kisregényemben néhány ( SZERINTEM ) jópofa, groteszk, horrorisztikus szexjelenet. (Mondjuk 2% ez az írásból.) ő úgy döntött, hogy a Blikk által kiemelt 1 mondatra, máris diagnosztizálja, hogy rossz hatással leszek a magyarok szexuális életére! Akkorát röhögtem, hogy nem bírtam ki, hogy ne reagáljak" – írta Alex a közösségi oldalán.

Végre eltemették Csala Zsuzsáthttp://www.life.hu/bulvar/20141107-csala-zsuzsa-szinesznot-eltemettek-akinek-hamvait-vegre-vegso-nyugalomba-helyeztek.htmlSok hercehurca után, családi körben nyugalomba helyezték Csala Zsuzsa hamvait.TV + Bulvár--Dobó Kata szemüveges lett, így is nagyon szexi!http://www.life.hu/bulvar/20141107-dobo-kata-szemuveges-lett-igy-is-nagyon-szexis.htmlMeglepő kiegészítővel jelent meg az egyik közismert ékszermárka új, belvárosi üzletének megnyitóján a gyönyörű színésznő.TV + Bulvár--Hiába a gnúszemevés, a pókerarcú Bárdost küldték haza a nézőkhttp://www.life.hu/bulvar/20141106-a-celeb-vagyok-lanyai-meztelenkedtek-a-fiuk-undorito-falatokat-ettek.htmlGusztusos villantások és gusztustalan falatok után újabb meggyötört celebet küldtek Haza a nézők a dzsungelből.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.