Jessica Biel mégis babát vár?

Forrás: Northfoto -
család teher celeb várandósság Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig egy hete röppent fel a hír, hogy Jessica Biel színésznő gyermeket vár. A hír azonban csak találgatásnak bizonyult. Erről a Life.hu is beszámolt, ahogy most is úgy érezzük, nem mehetünk el mi sem szótlanul a "jelek" mellett. A Daily Mail ugyanis olyan fotókat jelentetett meg, amelyek szemlátomást babavárásra utalnak.

Jessica Biel azonban szemlátomást takargatja kerekedő pocakját, úgy tűnik, nem nagyon akarja még nyilvánosság elé tárni, hogy első gyermekét várja férjétől, Justin Timberlake-től.

Jessica Biel mégis babát vár? Forrás: Northfoto

Egy, a sztárpárhoz közel álló barát azonban a fotók mellé megsúgta a sajtónak, hogy Jessica bizony babát vár, de most egyenlőre csak maguk szeretnék élvezni a boldogságot, amelyet a kicsi érkezése jelent számukra.

A gyönyörű pár két éve házasodott össze, és mindketten több alkalommal is kijelentették, hogy egy cseppet sem lenne ellenükre a gyermekáldás. Ahogy Justin fogalmazott: a sorsra bízzák a dolgot.

Ők csak egy boldog babát szeretnének....

Drukkolunk nekik!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.