Néző vagyok, ments ki innen - Csak Aleskának volt ma jó...

Forrás: VolgyiAttila.hu -
Cooky Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungel Aleska Diamond Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Celeb vagyok, ments ki innen! utolsó előtti adását nézve felmerülhet a gondolat, Balázs és Jani nélkül üresebbek lesznek az estéink. Rosszabbul alszunk majd a Pákóra és Cooky-ra tett bevándorlós megjegyzések, az Aleska munkájára utaló abszolút diszkrét mondatok, és Éva sörözésre buzdítása nélkül. 

Az mindenesetre biztos, nagyon jól végezték a munkájukat, kellően kiakasztották és közben szórakoztatták a nézőket és a dzsungellakókat.

Forrás: VolgyiAttila.hu

Szerinted ki jön ki győztesen a dzsungelből?

A táborlakók napközbeni (valószínűleg időkitöltésként beiktatott) feladata volt, hogy lerajzolják legjobb pillanatukat a dzsungelben. Aleska a Balázsék szerint hatalmas farkú majom rajzolása közben bevallotta, élete legjobb élménye volt a dzsungel. Nem vagyunk benne biztosak, hogy túl sok pozitív inger érhette mostanában, tekintve, hogy két hétig éhezett, bogarakat öntöttek a hajába, és Éva ordításainak kereszttüzében kellett léteznie. Vadon Jani rajzát elemezve egy gyakorlott pszichológus is elcsodálkozna.

A nézők kategóriákba sorolhatták a három finalista lányt. A legnaivabb Aleska, a legtermészetesebb szépség és a legjobb dekoltázsú Andi, a legtörtetőbb és legjobb dumás pedig Éva lett. Meglepődtünk? Nem. Meglepetésként viszont a tegnap kiesett Cooky is feltűnt (csehszlovák nadrágban) a műsorvezetők mellett, kíváncsi volt, mi zajlik arrafelé. Szegény, nem jó adást fogott ki, ugyanis a mai este leginkább a Néző vagyok, ments ki innen! jegyében telt, a műsor eddigi legunalmasabb részét láthattuk: Éva ármánykodott, Aleska nyávogott, és néhány percig egyensúlyozni láthattuk a versenyzőket. Reméljük, a holnapi finalé sokkal több izgalmat hoz.

Cipőtalpból készítenek új mellet Kelemen Annánakhttp://www.life.hu/bulvar/20141111-kelemen-anna-playmate-uj-plasztikai-mutetre-keszul-es-cipotalpbol-keszitenek-neki-uj-mellett.htmlIlyet még nem pipáltak a plasztikai sebészek! Új eljárással készítenék a Playboy-nyusziból írónővé avanzsált Annácska mellét.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huBenedek Tibor vízilabdázó is olasz éttermes lett http://www.life.hu/bulvar/20141111--benedek-tibor-vizilabdazo-is-is-olasz-ettermet-nyitott.htmlÚjabb egykori vízipólós vetette bele magát az olasz konyha rejtelmeibe és társként beszállt egy olasz étterembe a fővárosban. Benedek Tibor és felesége, Epres Panni sem tudtak elszakadni az olasz konyhától, amelyet 7 évig élveztek Reccóban, ahol Tibor vízilabdázott. Kásás Tamást pedig nem tekintik konkurenciának.TV + Bulvár--Kitartás, Szulejmán-rajongók! Már csak bő 1 hét és visszatér a sorozathttp://www.life.hu/bulvar/20141111-a-szulejman-es-mas-sorozatok-is-visszaternek-az-rtl-klub-kepernyojere-november-17-tol.htmlMár csak nyolcat kell aludni, és újra visszatér a képernyőre a rendkívül népszerű török széria, a Szulejmán.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.