Cipőtalpból készítenek új mellet Kelemen Annának

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
plasztikai műtét mell Kelemen Anna playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyet még nem pipáltak a plasztikai sebészek! Új eljárással készítenék a Playboy-nyusziból írónővé avanzsált Annácska mellét.

Ahogy a Life.hu is megírta, pár hete jelent meg Kelemen Anna szexbotránykönyve. A belevaló díva azonban máris új projekten töri a fejét és azonnal lecsapott Dr. Tizedes György még kísérletezés alatt álló plasztikai módszerére – írja a Bors.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„A legmodernebb implantátumok már poliuretán borításúak, egy nemzetközi orvosi konferenciára Ausztráliába az ezzel való „munkát" mutatom majd be a kollégáknak" – mondta dr. Tizedes, majd Anna a szavába vágott. „Nem lehetnék én a bemutató darab?" – kérdezte, majd néhány perces hezitálást követően kiderült: akár lehetne is.

Poliuretán borítású anyagot, ami Annácska mellébe kerülne, eddig autóalkatrészekbe és cipőtalpba tették, de állítólag hűtő- és fagyasztógépek szigetelésére is lehet használni – nyomozta ki a Blikk.

Kitartás, Szulejmán-rajongók! Már csak bő 1 hét és visszatér a sorozathttp://www.life.hu/bulvar/20141111-a-szulejman-es-mas-sorozatok-is-visszaternek-az-rtl-klub-kepernyojere-november-17-tol.htmlMár csak nyolcat kell aludni, és újra visszatér a képernyőre a rendkívül népszerű török széria, a Szulejmán.TV + BulvárOrigo"Ez nem egy angol verseny!" - Kulcsár Edina reagált a vérciki kommentekrehttp://www.life.hu/bulvar/20141111-kulcsar-edina-a-miss-world-hungary-2014es-gyoztese-reagalt-az-ot-cikizo-kommentekre-amit-angol.htmlA Magyarország szépe győztese, Kulcsár Edina támadások kereszttüzébe került világversenyre szánt kisfilmje miatt. A szépség közösségi oldalán magyarázkodott az angol videó kapcsán.TV + Bulvár--Alföldi Róbert felcsattanthttp://www.life.hu/bulvar/20141110-alfoldi-robert-az-x-faktort-koveto-after-x-ben-szabo-ricsi-kiesese-utan-indulatosan-valaszolt-szabo.htmlNem leplezte csalódottságát az X-Faktor háttérműsorában szombaton éjszaka a fiúk mentora. Alföldi Róbert bepöccent Szabó Zsófi kérdésétől. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.