Berki Krisztián megérkezett az édenbe és bejelentkezett a nézőknek

TV2 Costa Rica SuperTV2 Éden Hotel bejelentkezés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián, az Éden hotel új műsorvezetője a festői szépségű Costa Ricáról jelentkezett be. Elárulta azt is, milyen műsorokkal készül a TV2-csoport jövő tavasztól.

Miért nevezik Costa Ricát a világ legboldogabb országának? Ha elolvasod a Life.hu cikkét ITT, biztos, hogy felveszed a bakancslistádra ezt a helyet!

Ahogy a Life.hu is megírta, Berki Krisztián a SuperTV2-n hamarosan induló Éden hotel műsorvezetője lesz. Az egykori Fradi-vezér már a paradicsomban van, egész pontosan Costa Ricán, ahol a realityt forgatják majd. Facebookjára irigylésre méltó fotókat tölt fel a pazar helyszínről.

Ez az úszómedence Forrás: Facebook/Berki Krisztián

A minap pedig be is jelentkezett és egy videoüzenetben elárulta, mire számíthatnak a nézők majd 2015 tavaszától. Újra lesz például Az ének iskolája és ismét vendégül látják majd egymást a sztárok a Hal a tortánban.

További meglepetés az alábbi videóban:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.