Röhögve mesél megaláztatásáról Cseke Katinka

Forrás: SuperTV2 -
molett Kasza Tibor testsúly Cseke Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevés olyan hazai híresség van, aki a testsúlyával többet szerepel címlapokon, mint Cseke Katinka. A Jóban Rosszban színésznője e téren tuti ezüst érmes (az aranyat kétség kívül Tóth Vera kapja). A színésznő nevetve idézte fel a közelmúlt egyik kínos történetét. 

Cseke Katinkáról igazán nem mondható el, hogy nincs humorérzéke. A Jóban Rosszban Bodolai Böbéje a Kasza show-ban röhögve sztorizta el, hogy a minap miként járt ruha vásárlás közben. "A baj keres engem. Bementem egy üzletbe, egy fiatal kislány el akart nekem adni egy ruhát, elmondtam, hogy mit szeretnék, erre azt válaszolta, XXXXL-es ruha nincs. Nagyon fájt. Egyszer egy boltba be akartam menni, és azt mondták, ide nem lehet behozni kutyát. De nem is volt nálam kutya" - idézte fel kellemetlen vásárlási élményét Katinka.

Forrás: SuperTV2

Pokoli fogyókúrán van túl Cseke Katinka

Katinka a nyáron pucér testével került címlapokra. „Eszemben sincs otthon takarni a tükröt, büszkén, szorongások nélkül vállalom önmagam. Igen, a hájacskámmal és az úszógumimmal együtt azt a nőt, akit a tükörben látok. Én vagyok a magyar Bridget Jones!" - nyilatkozta akkor a színésznő.
Cseke Katinka pszichés zavarairól vallotthttp://www.life.hu/bulvar/20141017-cseke-katinka-a-tv2-joban-rosszban-szinesznoje-gyermekkori-psziches-zavarairol-vallott.htmlA színésznőt durván terrorizálták iskolás korában vörös tincsei miatt, ami bevallása szerint pszichés problémákat okozott nála.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huPokoli fogyókúrán van túl Cseke Katinkahttp://www.life.hu/bulvar/20140731-cseke-katinka-a-joban-rosszban-szinesznoje-megmutta-testet-es-bikinire-vetkozott.htmlBréking! Story-címlap lett a bikinis Cseke Katinkából.TV + Bulvár--A Cseke Katinka-sztori - újratöltvehttp://www.life.hu/bulvar/20140529-cseke-katinka-parjanak-olasznak-a-szeretoje-kitalalt.htmlBár minden kívánságunk így teljesülne, mint a tegnapi, amikor is szinte egy emberként sóhajtottunk fel: 'olyan régen olvastunk már Cseke Katinkáék szerelmi drámájáról'. És íme, itt a továbbtekert sztori... TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.