Bochkor Gábor intim szextrükkjével szórakoztatta a rádióhallgatókat

Forrás: TV2 -
Music Fm szextrükk rádió Pordán Petra ejakuláció István Dani Bochkor Gábor orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy látszik, Bochkor Gábor mindent bevet, hogy ne kapcsoljanak el a hallgatók a Music FM reggeli műsoráról. Bocsi ugyanis élő adásban mesélte el, hogyan késleltette fiatalkorában az ejakulációját! 

A Music Fm műsorvezetője csütörtök reggel osztotta meg a hallgatókkal fiatalkori szextrükkjét. A pikáns vallomás akkor történt, amikor a műsorvezetők Billy Bob Thornton és Angelina Jolie házasságának kudarcáról beszélgettek. Ugyanis Billy folyamatosan matekpéldákat oldott meg fejben, ami szerinte kihatott a színésznővel való kapcsolatára - írja a Bors.

Forrás: TV2

„Nekem az az egy trükköm volt, amikor meg akartam akadályozni a korai ejakulációt, hogy elkezdtem számolni, és mivel nagyon rossz voltam mindig is matekból, így iszonyatosan el tudtam húzni" – mesélte Bocsi Pordán Petrának és a nevetgélő István Daninak, aki szintén elárulta egyszerű praktikáját. „Ronda emberekre kell gondolni" – vágta rá.

Mi van akkor, ha épp a fordítja áll fent és szeretnéd felgyorsítani az orgazmusod? A Life.hu cikkéből ez is kiderül!
Élő adásban akadt ki Bochkor Gáborhttp://www.origo.hu/teve/20141112-elo-adasban-akadt-ki-bochkor-gabor.htmlA Music FM műsorvezetője kiosztotta az egyik betelefonálót, miután a férfi egy ízléstelen példával, Bochkor lányát is megemlítve akarta meggyőzni az igazáról.TévéBochkor Gábornak nem sikerült leküzdenie félelmeithttp://www.life.hu/bulvar/20141021-bochkor-gabor-megprobalta-lekuzdeni-a-felelmeit-hiaba.htmlEgy tigriscsíkos német boxer tartotta sakkban a Music Fm reggeli műsora, az Önindító műsorvezetőit. Bochkor Gábornak akartak meglepetést szerezni a társai, végül Pordán Petra karját marcangolta meg az eb.TV + BulvárOrigoBochkor Gábor: Boros Lajost frusztrálta, hogy másodrangú tag volthttp://www.origo.hu/teve/20141009-bochkor-gabor-borost-lajost-frusztralta-hogy-masodrangu-tag-volt.htmlBochkor Gábor visszatért a rádiózáshoz, a Music FM reggeli műsorát, az Önindítót vezeti István Dániel és Pordán Petra oldalán. Boros Lajossal december óta nem beszélt, és nem is szándékozik felhívni egykori műsorvezető társát.TévéOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.