Ritka pillanat: Schell Judit megmutatta a családját!

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
színésznő Lego család kiállítás gyerek Schell Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schell Judit nagyon keresett és elfoglalt színésznő, akit a nagyközönség olyan filmekből ismerhet, mint az Állítsátok meg Terézanyut! vagy a Csak szex és más semmi. Meglepődtünk, hogy férjével és két kisebb gyermekével együtt jött el egy gyerekeknek szóló kiállítás megnyitójára.

Együtt töltötte a délutánt Schell Judit és családja, a hat éves Boldizsár és a két éves Borbála.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A gyerekek legkedveltebb építőjátékából készült Kockabirodalom című, tudományos kiállítás még az apukát, Schmied Zoltánt is lenyűgözte. De nem csak ők, több közismert ember is gyermekeivel töltötte a csütörtök délutánt.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Hogy még kik hozták el lurkóikat itt megnézheted.

/1411/Hazai20141114115353Lilu 38 évesen kezdett új életet http://www.life.hu/bulvar/20141113-lilu-38-evesen-kezdett-uj-eletet-edzeni-kezdett.htmlÚjra főműsoridőben kerül képernyőre Lilu, aki a vasárnap kezdődő Való Világ 7-et fogja vezetni Istenes Bencével felváltva. A műsorvezetőnő kifejezetten szereti a reality műfaját, és most elárulta, hogy élete egyik nagy változása a korábbi szériához köthető. TV + BulvárOrigoR. Kárpáti Péter a halál utáni életben utazikhttp://www.life.hu/bulvar/20141113-r-karpati-peter-a-halal-utani-eletben-utazik-konyvet-adott-ki-elet-az-elet-utan-cimmel.htmlR. Kárpáti Péter feltámadt, azaz ismét előtérbe került a Barátok közt sorozat befejezése után. Míg a halál másnak örök békességet hoz, a színész élete pár éve a halál körül forog. TV + BulvárOrigoKordáék szex helyett humorral tartják életben kapcsolatukathttp://www.life.hu/bulvar/20141113-korda-gyorgy-enekes-es-balazs-klari-enekesno-szex-helyett-humorral-tartjak-eletben-kapcsolatukat.htmlKikotyogta magánéletét a Korda házaspár, akik egy tévéfelvételen elárulták, náluk már inkább a humor dominál a hálószobában, nem a vágy.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.