A nézők semmit nem érzékelhetnek Tatár Csilla válásából

Forrás: TV2 -
Koltay Tamás Gönczi Gábor TV2 műsorvezető válás Tatár Csilla profi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A válófélben lévő Tatár Csilla munkaadója, a TV2 kommunikációs vezetője a Life.hu kérdésére nyilatkozott arról, hogyan viseli Csilla a magánéleti nehézségeket és ez kihat-e a munkájára.

Tatár Csilla és Gönczi Gábor 7 év házasság után bejelentették, hogy válnak. Nem sokkal később kiderült az is, mi az oka a különválásuknak. A Life.hu megszólaltatta a témában Csilla munkaadóját, a TV2-t.

Forrás: TV2

„Nem könnyű időszak ez most Tatár Csilla számára. Házassága zátonyra futásának híre ugyan tegnap látott napvilágot, ám a különválás nem most történt. A Mokka műsorvezetője már egy ideje elköltözött otthonról. Mivel Csilla profi televíziós, eddig sem és eztán sem fog meglátszani a képernyőn, hogy válófélben van. A munkáját mindig magas színvonalon végzi, a nézők semmit sem érzékelnek abból, amin most átmegy" – nyilatkozta Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője.

/1411/Itt_m20141113114926Tatár Csilla hosszú hajjal jobban tetszett a férfiaknak?http://www.life.hu/bulvar/20141016-tatar-csilla-hosszu-haju-fotot-posztolt-kozossegi-oldalara-a-hozzaszolok-tobbsege-szerint-ez-jobban.htmlTatár Csilla, a TV2 műsorvezetője egy öt évvel ezelőtti képet rakott ki közösségi oldalára, amelyen még hosszú volt a haja. Felmerül az örök kérdés: melyik frizura áll neki jobban?TV + BulvárOrigoTatár Csilla megmutatta hosszú, formás virgácsaithttp://www.life.hu/trend/20140930-tatar-csilla-a-tv2-mokka-musorvezetoje-megmutatta-hosszu-formas-virgacsait-akarcsak-demcsak-zsuzsa.htmlA Mokka műsorvezetői, Tatár Csilla és Demcsák Zsuzsa hetente elkápráztatják a nézőket szexi idomaikkal. Döntsd el te, melyikük a szexibb!Trend--Tatár Csilla: "Dagasztásban nem vagyok túl erős"http://www.life.hu/bulvar/20140729-tatar-csilla-kurtoskalacsot-sut.htmlTatár Csilla a cukrot céltudatosan kerüli, ennek ellenére imádja az édességet. Nagy bánata, hogy elkészíteni viszont nem tudja a kelt tésztából készülő finomságokat.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.