Celeb vagyok, ments ki innen! Molnár Andrea Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs több celeb és nézőkínzás: szerdán végre véget ért a Celeb vagyok, ments ki innen! második szériája is. Az amazonok harcát, a tűz és víz csatáját végül Molnár Andi nyerte, de Baukó Éva szerint csak miatta győzhetett az ultradögös táncos. És ezt természetesen a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren is hangoztatta.

Az utolsó négy ember, a három döntős lány és Cooky kora délután érkeztek meg Budapestre. A repülőtéren Molnár Andit az anyukája és a nagymamája várta. Aleska Diamondot jó barátja fogadta, Baukó Évát pedig a szerelme - írja a Blikk. A lap természetesen videót is készített a hazaérkezőkkel:

Az egyértelműen látszik, hogy Andi és Éva között továbbra sem csillapodik az ellentét. A valóságshow-hős ugyanis még mindig háborog amiatt, hogy nem ő lett a dzsungel királynője.

Durván tarolt Molnár Andi a dzsungelben

Az RTL Klub a csütörtök esti Fókuszban nyilvánosságra hozta, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen finalistái között hogyan oszlottak meg a szavazatok a döntőben.

Vagyis már nem titok, hogy nem csupán egy hajszál választotta el VV Évát a győzelemtől. Íme a végeredmény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.