Aleska Diamond és VV Éva: Örihariból öribari?

VV Éva Celeb vagyok, ments ki innen! barátság Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután hetekig nézhettük, ahogy a Celeb vagyok, ments ki innen kamerái előtt VV Éva mindennek és még mi mindennek elmondja Aleskát, most csak lesünk, hogy a két lány a műsor vége óta jóviszonyt ápol. Vagy valami olyasmit. 

Egy darabig úgy tűnt, hogy a dzsungelreality második turnusa Éva és Aleska konflitusa körül forog majd, és így is volt: Baukó folyamatosan ócskaribancozta Diamond kisasszonyt, sőt még a ringben is egymásnak eshettek. Majd hogy, hogynem, Évának is derengeni kezdett, hogy nem Aleska az, akitől féltenie kell a győzelmét, így taktikát váltott és összefogott haragosával Molnár Andi ellen. Ahogy azt sejteni lehetett, a szép táncoslány győzött, Éva és Aleska pedig csalódottan, de a legnagyobb egyetértésben tértek haza. Sőt, azt állítják, összebarátkoztak, a minap pedig egy szórakozóhelyről közös szelfit töltöttek fel.

Forrás: Aleska Diamond/Facebook

Aleska pedig a közösségi oldalán fejtette ki véleményét Éváról: "Haragjában gyakran olyanokat mond vagy tesz az ember, amit maga sem hisz, utólag csak megbánni tudja. El kell fogadni a megbánásokat.Igy persze,- amikor megbocsátasz, a múltat már nem változtathatod meg - de befolyásolhatod a jövőt. Igen tudom hogy Éva sokszor megbántott, ellenem volt. De mitől lenne jobb nekem ha haragudnék ? Nem vagyok haragtartó, a haragot megoldani kell, nem tovább fokozni!" -olvasható.

Éva pedig továbbra is leginkább magával foglalkozik és most a kommentelőkkel vette fel a kesztyűt:

"Kedves barátaim! Megtisztelő , hogy szerény személyemmel mennyit foglalkoztak az elmúlt napokban.(szerintem sok államférfi nem kapott ennyi figyelmet). Köszönöm ezt a törődést szerencsére a magyar nyelv nem szűkölködik jelzőkben. Akkor szemezgessünk együtt: bunkò, nagyszájú, közönséges, gyáva féreg, alkoholista, kis senki, ármánykodò, kétszínű, alpári, buta, aljas, dadogo, idióta, askalodò, nagyképű, szánalmas, mocskos szájú, könnyűvérű, senkiházi, szarkeverő, hazug, proli, öntelt, beképzelt, el ivott agyú, rosszindulatú, förmedvény, ocsmány, undorítò, eszelős, idegbeteg, gonosz, unszimpatikus, ribanc, utálatos, drogos, görbe lábú, törpe, nyomulòs senki, akaratos, repedt sarkú, agyatlan, béna, szeszkazàn..,stb... Örülök, hogy személyem segített sok családi, munkahelyi feszültséget levezetni!:-)))) Megtisztelő, hogy segíthettem!" - sorolja, hogy mi mindennek nevezi őt az internet népe.

Az Éva által keltett viharnak azonban még nincs vége, ugyanis ő lesz az egyik műsorvezetője a vasárnap este induló ValóVilág7 háttérműsorának, a BeleValónak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.