Gigamellek, agyhalál és váratlan szakítás - Beköltözött a villába VV7 első hat szereplője

Forrás: VV dennis/Facebook -
ValóVilág7 VV Vikcsu VV7 Laci Istenes Bence VV Dóra VV Dani valóságshow VV Dennis Lilu VV Fanni RTL2
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak éppen hogy megszabadultunk Aurelio helikopterezésének, VV Iza és Krisztián köpködésének, Gyúrós Józsi izmainak emlékétől, máris itt van az utánpótlás. Vasárnap este ismét benépesedett a ValóVilág-villa, és máris megismerhettük az első hat játékost. Most még sokkoló az élmény, de nyugi, őket is megszokjuk idővel. 

Lilu és Istenes Bence évődése után, azonnal a Celeb vagyok...!-ot is megjárt egykori ValóVilág-szereplőkben, az After-X műsorvezetőiben Évában és Aurelióba gyönyörködhettünk. Miközben bemutatták a villát, Baukó tett néhány rossz megjegyzést Molnár Andira, Aurelio majd maga alá hugyozott bepisilt az örömtől az emlékére állított helikopterfal előtt.

A műsorvezetők a hatos szériánál érettebb szereplőgarnitúrát ígértek, de már az első két beköltöző kisfilmje után elveszítettük a reményt. Elsőként Nyálgép Hegylakó Danit ismerhettük meg, aki folyton bulizik. Hogy miért hegylakó, az vagy nem derült ki, vagy nem figyeltünk oda, arra viszont felkaptuk a fejünket, hogy a példaképe VV Attila, azon pedig őrülten meglepődtünk, hogy médiakarriert szeretne befutni. Tényleg, ő az első valóságshow-szereplő, akinek ez megfordiul a fejében. Nos, Aurelio karrierívét követve, soha nem mondjuk, hogy soha.

Forrás: VV Dani/Facebook

Sötétmintazéjszaka Édibédi Fanni mániákusan vonzódik a sötétséghez, és ezen egyáltalán nem döbbentünk meg. Hobbija a szolizás (és itt megemlékezünk Kondiszoli Gyúrós Józsiról egy pillanatra), a legnagyobb boldogságlöketet a barnulástól kapja, és azt is kifejtette, színes bőrű pasit szeretne. Na, nem örökre, de ahogy fogalmazott: "fekete bőrű spermára" van szüksége. Nos, most semmilyennel nincs dolga, ugyanis a szanaszét szolizott szinglit csak a nyomorult lúzerek találják meg. Na, majd a villában..., persze nem tudni, hiszen a beköltözéskor "szűzpöcök" (ami valami olyasmi lehet, mint az apáca) életmódot fogadott. Legalábbis az édesanyjának.

Forrás: VV Fanni/Facebook

Agyonműtött Címlaplány Dóri playmate folyamatosan a saját teste bűvöletében él. Ha éppen nem önmagát imádja, thai-boxozik, de nem versenyez, ugyanis félti a szilikonpárnáit és brazil fenékimplantátumát. "Túl értékes a testem ahhoz, hogy elcsesszem" - magyarázta. Ezek a mellek egyébként biztos sokszor kerülnek majd a történések fókuszába, amúgy miért válogatták volna be a lányt.

Forrás: VV Dóra/Facebook

Az első három játékos szent áhítattal tette be a lábát a villába. Ahogy rácsodálkoztak mindenre, nem hisszük, hogy Liluék rájuk gondoltak, amikor érettebb személyiségeket emlegettek. "Reggel iszunk, mint a gödény, este vedelünk, mint az állat" - fogalmazta meg az egyikük - talán épp szűzpöcök - a hetitervet. Már alig várjuk az első bulit.

A Life.hu celebszomorító riportere, Katz Dávid a beköltözőshow előtt arról kérdezte az údonsült villalányokat, hogy mitől van orgazmusuk. Hát így:

Leszarom Telhetetlen Vikcsu boncmester szeretne lenni, ami már alapjában véve épp elég perverz, Lilu szeme is fennakadt egy kicsit. A telt lány kijelentette, leszarja, ha nem tetszik valakinek, hiszen úgyis ő nyeri meg a játékot, mert hogy elég érzéki. Kiderült, hogy enyhén biszexuális, de lehet, hogy csak rém kiéhezett. Majd meglátjuk.

Forrás: VV Vikcsu/Facebook

Flegma Facér Laci az első benyomás alapján annyira unalmas, hogy nem is igazán tudtunk koncentrálni a mondandójára. Ha ez a későbbiekben is így marad, nem lesz hosszú életű a műsorban. Hacsak nem nyomnak valami fergeteges szexshow-t Vikcsuval, aki szemet is vetett rá (szerinte nagyon cuki a srác, de azt gyanítjuk a lánynak minden srác elég cuki), de most erre sem látunk nagy esélyt. Kedvenc VV-játékosa, Majka (és azóta nem is látott VV-t), akibe azért egy kicsivel több vitalitás szorult.

Forrás: VV Laci/Facebook

"Ez nagyon hard! Ó, fasza" - mondogatta Vikcsu és Laci a villaajtó előtt, ahol az első három beköltöző már várta őket. Ha az előző szériákat vesszük alapul a puszi-puszit nemsokára felváltja valami más. Már most kíváncsiak vagyunk arra, ki lesz az első aki konfliktusba bonyolódik.

Hatodikként Vérciki Dennis, a komisz (micsoda eredeti név!) mutatkozott be a beköltözés előtt. Nem tudni miért, már a stúdióba lépéskor üvöltött, mint a dervis. Ha az adatlapjából nem tudnánk, hogy Győzike a példaképe, mi Aurelióra tippelnénk. Ismertsége első perceit azonnal ki is használta, és egy füst alatt megalázta, majd kidobta a barátnőjét. A nézőtéren ott ült szerencsétlen lány is, akinek az arcára volt írva, hogy rettenetesen átverték a palánkon, és éppen élő adásban szakítottak vele.

Forrás: VV dennis/Facebook

Holnap folytatás következik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.