VV Vikcsu alaposan megvezette a szüleit, máris bujálkodott

Forrás: Facebook/VV Vikcsu -
VV Vikcsu szex VV7
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balhés, nagyszájú csajnak mutatkozott be VV Vikcsu a villába való bevonuláskor az RTLII stúdiójában, akit a kisfilmjében egyenesen szexmániásnak mutattak be. A szülők szerint a valóság viszont egészen más, ő nem ilyen lány. Az első villában töltött este szerint Vikcsu megvezette a szüleit, ugyanis azonnal átadta magát a buja örömöknek.

Pár napja még zokogott, hogy villalakó lesz-e, de vasárnap este már lelkesen lépett be a villába VV Vikcsu, aki állítólag telhetetlen, ha szexről van szó. Bemutatkozó kisfilmje szerint a bevállalós lány a pasikat szereti, de a csajokat se veti meg. Legalábbis a szerkesztők rá szánt szerepe szerint.

Egy nagyszájú karaktert kerestek, erre jelentkezett Vikcsu. Amikor a szerkesztők eljöttek hozzánk leforgatni a lányunk kisfilmjét, akkor döbbentünk csak meg. Egy szexmániás lány karakterét kapta meg, amiről szó sem volt. Amikor ez egyértelműen kiderült, már aláírta a szerződést, fél attól, hogy több millió forintos kötbért zúdítanak a nyakába, ha visszalép. Annyira felzaklatta, hogy szexmániás, duci nőnek állították be, hogy belebetegedett. Este már zokogott, hogy vissza akar lépni, boldogtalanul ment a villába. Lázasan tettem fel a vonatra a fővárosba" - árulták el a szülők, akik szemlesütve járnak napok óta Szombathelyen.

„Fel vagyunk háborodva, hisz ez rém kellemetlen otthon. Szerencsére aki ismeri a lányunkat tisztában van vele, hogy ő nem ilyen, hanem egy rendes lány" - tudtuk meg a villalakó anyukájától.

Vikcsu villában töltött első estéje után viszont komoly kételyeink támadtak. A lány nem szemérmeskedett: először hagyta, hogy a barátnőjével élő adásban szakító Dennis megmarkolássza a kebleit, majd ágyba bújt a fiúval, ahová csatlakozott hozzájuk Laci is.

Forrás: RTL2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.