Bréking! Megvan a VV7 első szerelmi drámája - Meg kell a szívnek szakadni

RTL 2 Való Világ 7 VV Laci VV Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erős képsorokkal indult a mai összefoglaló: rögtön egy takaró alatti tapival és egy veszekedéssel kezdtük a villalakók életének megfigyelését...

Nem a műsor nézői az egyetlenek, akik a kukkolás hívei, Edina például állítása szerint szeret más embereket nézni csókolózás és tapogatózás közben. Most hódolhatott is a furcsa szenvedélyének, Laci és Dóra ugyanis takaró alá mentek, hogy ott mi történt, azt pontosan nem tudni. A hátuk viszont nagyon fájhat, ugyanis egy adásban sem maradt el a kéjes masszírozás.

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence

Az adás közepén egy pillanatra bevágtak egy jelenetet, ahogy a playmate az éjjelente medveként horkoló Macit fürdeti, csupasz cickókkal. Újdonsült tapipartnere, Laci ezen nagyon begőzölt, hatalmas veszekedés, majd könnyes békülés következett. Amire talán senki nem számított, a macsó rózsaszirmokkal engesztelte ki Dórát, és pityeregve mondta el, hogy kezd beleszeretni a lányba.

Intim titkok kibeszélésével untatott a ValóVilághttp://www.life.hu/bulvar/20141119-az-rtl-2-valovilag7-musoraban-vv-fanni-es-vv-dennis-intim-titkaikrol-beszeltek.htmlSzűzpöcök Fanni heti 2-3-szor maszturbál (“szkreccsel”), általában filmes kísérettel, Dennis pedig szereti, ha nyalogatják a heréje alatt. Így indult a mai VV... Frenetikus! TV + Bulvár--Exkluzív fotók! Így nézett ki VV Dóra feneke a brazil implantátum előtt!http://www.life.hu/bulvar/20141118-vv-dora-feneke-lapos-volt-az-implantatum-elott.htmlSikerült megszereznünk VV Dóra képeit, ahol még a különleges, brazil fenékimplantátum beültetése előtti hátsóját láthatjuk. Tényleg érdemes volt plasztikai sebészhez fordulnia!TV + BulvárVV Vikcsu alaposan megvezette a szüleit, máris szexelthttp://www.life.hu/bulvar/20141117-vv-vikcsu-nem-szexmanias-arultak-el-a-szulok.htmlBalhés, nagyszájú csajnak mutatkozott be VV Vikcsu a villába való bevonuláskor az RTLII stúdiójában, akit a kisfilmjében egyenesen szexmániásnak mutattak be. A szülők szerint a valóság viszont egészen más, ő nem ilyen lány. Az első villában töltött este szerint Vikcsu megvezette a szüleit.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.