Hány dudás fog megférni a VV csárdában?

Forrás: RTL Sajtóklub -
Való Világ 7 szex sorozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a villalakók egy pár üveg szesznek jobban örültek volna, helyette két új beköltözőt kaptak. 

Fanni megirigyelte az első villarománcot, flörtölni kezdett Dennissel, aki még a körmét is kifestette annak reményében, hogy “este lesz valami”. De ha nem jön össze, az se baj, majd ott lesz Vikcsu vésztartaléknak. A komisz fiú legalábbis ebben reménykedik.

Forrás: RTL Sajtóklub

Lacit már nem csak az frusztrálhatja, hogy villabeli választottja kisfiúnak tartja, ugyanis úgy tűnik, megérkezett riválisa. Az új beköltöző, Fecskenacis Dávid bemutatkozás helyett inkább testet villantott, és fejest ugrott a jakuzziba. Ez a fiúknál eléggé kiverte a biztosítékot, inkább a kertben töltötték az időt, míg Dávid Jézus mintás fehérneműben és az érettségi ingjében csapta a szelet a lányoknak.

Megérkezett a harmadik alfahím, Ádám személyében. De vajon hány csajozógépet lesz képes hosszú távon eltűrni a társaság? A férfiak örömére Zsuzsa, a dögös anyuka is beköltözött, és rögtön kötekedett is egy kicsit a lányokkal. Holnap estére meglesz a teljes létszám, reméljük, végre fokozódik majd a hangulat.

Edina magához nyúlt

Az erdélyi lány bevallotta, imádja mások intim pillanatait kilesni. Így tett akkor is, amikor Laci és Dóra ágyba bújtak. Döbbenetes, de nem zavartatta magát, ott, ahol volt, magához nyúlt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.