Otthagyja a békéscsabai színházat Dobó Kata

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Dobó Kata színésznő szerep Békéscsaba Békéscsabai Jókai Színház Gulyás Levente
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem vállal több szerepet a békéscsabai Jókai Színházban Dobó Kata. A kínos helyzetek elkerülése miatt inkább Budapesten dolgozik.

A múlt hét óta már nem titok, hogy Dobó Kata és Gulyás Levente zenei igazgató nem egy pár többé. Hatéves kislányuk, Szofi sem tudta egyben tartani a családot, a hírek szerint pedig a férfi már másba szerelmes.

A Bors információi szerint Dobó Kata nem hajlandó egy színpadra állni párja új szerelmével, ezért felmond a Békéscsabai Jókai Színházban.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Dobó Kata művésznő remek alakításával folyamatosan műsoron tartjuk a díjnyertes Lear király című produkciónkat, mellyel több fesztiválon szerepeltünk nagy sikerrel, és jelenleg is tárgyalások folynak jelentős európai fesztiválokon való bemutatásra" – tájékoztatta a lapot Fekete Péter színházigazgató. A napilap úgy tudja, hogy ezt a darabot legközelebb tavasszal tűzik műsorra. Információink szerint akkortájt egy másik darabban is szerepet kapott volna Dobó Kata, de azt visszautasította.

"Inkább egy fővárosi felkérést fogadott el, leginkább a kislánya miatt, hogy ne kelljen annyit utaznia. Katának most bőven van feladata, játszik a Fapad című tévés sorozatban, premierre készül a Pinceszínházban, ahol a Tartuffe-ben jelenleg is főszerepet játszik, folyamatosan fellép a Játékszínben, valamint a Vágó Rékával közös cipőkollekció projektjük is sok idejét elveszi. Egyedülálló édesanyaként neveli Szofit, és békét, nyugalmat szeretne maga körül" – mondta a lapnak Kata menedzsmentje, a TMC, utalva arra, hogy Kata feltételezhetően végleg hátat fordít a békéscsabai színháznak.

Dobó Kata szemüveges lett, így is nagyon szexi!http://www.life.hu/bulvar/20141107-dobo-kata-szemuveges-lett-igy-is-nagyon-szexis.htmlMeglepő kiegészítővel jelent meg az egyik közismert ékszermárka új, belvárosi üzletének megnyitóján a gyönyörű színésznő.TV + Bulvár--Dobó Kata és Rezes Judit pilótának álltakhttp://www.life.hu/bulvar/20141013-dobo-kata-szineszno-es-rezes-judit-szineszno-pilotanak-alltak-a-fapad-cimu-sorozatban.htmlHazai sztárok debütálnak a Fapad című sorozatban. Dobó Kata és Rezes Judit mellett feltűnik majd Janklovics Péter és Haumann Máté is.TV + Bulvár--Dobó Kata műsorát örökölte meg Tatár Csillahttp://www.life.hu/bulvar/20140401-uj-musort-kap-tatar-csilla-stilusvadasz-cimmel-a-tv2-n.htmlA Facebookon tette közzé örömét Tatár Csilla: elkezdődtek a műsorvezető divatműsorának felvételei. A Stílusvadász című műsort Dobó Katától veszi át a Mokka műsorvezetője. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.