kártérítési felelősség kártérítés színész Stohl András baleset millió sérült
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hárommillió forint kártérítést kap K. Pál és lánya. Ők azok, akik Stohl András közlekedési balesetének áldozatai lettek. A színész ügyvédje szerint, ezt az összeget a biztosító fizeti majd ki.

Ahogy a Life.hu is megírta, Stohl András már leülte börtönbüntetését. A károsultakat azonban anyagi kár is érte, ezért négy és fél év után a Debreceni Ítélőtábla csütörtökön meghozta ítéletét a jogerős a kártérítési perben, amelyet a Stohl András által okozott balesetben megsérült K. Pál és lánya, Ibolya indított – írja a Bors.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

„Az ítélőtábla a II. r. felperes részére fizetendő nem vagyoni kártérítés összegét nyolcszázezer forintra felemelte. Egyebekben helybenhagyta az elsőfokú ítéletet" – derült ki az ítélőtábla lapnak küldött válaszaiból. Ez azt jelenti, a Pali bácsinak első fokon megítélt két és fél millió forint maradt, a lányának korábban jogosnak tartott félmilliós összeget megemelték.

Mivel Stohl András nem szeretett volna az ügyben nyilatkozni, ügyvédjét érte el a lap.
„Ügyfelemnek érvényes biztosítása volt, így a kártérítés összegének megfizetése a biztosító kötelessége" – mondta dr. Péchy Kristóf.

Kulcsár Edina már a világverseny helyszínén van: viszontagságos útja volthttp://www.life.hu/bulvar/20141121-kulcsar-edina-a-miss-world-hungary-szepsegverseny-gyozteset-megviselte-londoni-vilagversenyre-vezeto.htmlFej-és fülfájással küzdött Kulcsár Edina, akit megviselt a repülőút Londonig, ahol a Miss World világversenyt rendezik és hazánkat képviseli. Reméljük, gyorsan jobban lesz!TV + Bulvár--Halála után is reklámarc maradt Csala Zsuzsahttp://www.life.hu/bulvar/20141121-a-csala-varazs-teat-csala-zsuzsa-halala-utan-is-a-szineszno-arcaval-aruljak.htmlBár már kilenc hónapja elhunyt Csala Zsuzsa, még mindig kapható a nevével, arcával hirdetett fogyasztótea.TV + Bulvár--Győrfi Pált beszippantotta a szépségiparhttp://www.life.hu/bulvar/20141120-gyorfi-palt-az-orszagos-mentoszolgalat-szovivojet-beszippantotta-a-szepsegipar-egy-borapolo.htmlGyőrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője nem az az unalmas, öltönyös-nyakkendős hivatali alkalmazott típus. Az egészség, az életmentés szakmai témájában szinte minden nap szerepel, de láthattuk már tévéműsorban főzni, sőt táncolni is.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.