Megmutatta legdögösebb fotósorozatait Bódi Sylvi

FHM Playboy fotó Bódi Sylvi playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közösségi oldalain mutatta meg kedvenc férfimagazin-címlapjait Bódi Sylvi. Wow! 

"Néhány címlap, melyekre különösen büszke vagyok. Egy valami tisztán látszik ránézve erre az összeállításra: piros, fehér és fekete színek dominálnak rajta. Ez nem volt szándékos egyik alkalommal sem!A szerkesztök, stylistok ösztönösen olyan színeket passzítottak hozzám, melyek az én kedvenceim! Dupla tűzjegyü nö vagyok, ilyen színekben vagyok igazán elememben" - magyarázta Sylvi.

Forrás: Bódi Sylvi/Facebook

Utolsó címlappal búcsúzik!

A Celeb vagyok, ments ki innen! műsor előtt készített interjút Szily Nóra Sylvivel. "Egy évvel ezelőtt döntöttem el, hogy nem szeretnék tovább ebben a közegben élni, és hál’ istennek, valamennyire meg is tehetem, hogy olyan életet éljek, amilyenre vágyom. De ennél a két felkérésnél (Celeb vagyok...! és Playboy-címlap - a szerk!) még győzött a kihívásokat kedvelő énem. A jubileumi címlapot azért vállaltam el, mert megtisztelő, hogy engem kértek fel. A 20 éves karrierem megérdemel egy méltó zárást. Anno az ott készült fotóim révén váltam ismertté, és úgy gondoltam, ezzel szép keretbe tudnám rakni a múltat, főleg, mert úgy mutathatom meg magam, amilyen most vagyok. Ragaszkodtam ahhoz, hogy smink nélkül készüljön az anyag. A képeken hatalmas hullámok alatt úszom át, a természet gyermekeként láthatsz, egy vidám kislányként, aki felhőtlenül boldog egy lakatlan szigeten. Szerettem volna megmutatni azt az életérzést, amit az utóbbi években fedeztem fel" - mondta el a csinos modell.

VV Fanni édesapja kiborulthttp://www.life.hu/bulvar/20141122-a-valovilag7-vv-fannijanak-csaladja-kiborult-a-lany-viselkedesen.htmlKiderült, Fanni szülei nem nagyon örültek, hogy a lányuk jelentkezett a ValóVilágba. Az összefoglalók rendre kiverik náluk a biztosítékot. TV + Bulvár--Dögös overállban szexizik Bíró Icahttp://www.life.hu/bulvar/20141122-biro-ica-dogos-overalban-mutatta-meg-csodas-alakjat.htmlHuszonéveseket megszégyenítő alakja van az 57(!) éves Bíró Icának. Tény: az egykori metállady szívesen meg is mutatja magát. TV + BulvárOrigoLiptai Claudia: "Szépségkirálynő akartam lenni"http://www.life.hu/bulvar/20141122-liptai-claudia-a-tv2-aktivjaban-mondta-el-hogy-szepsegkiralyno-akart-lenni.htmlSikeres műsorvezető és sokoldalú tévés személyisg Liptai Claudia. Bár nem minden gyerekkori álma vált valóra, azért nincs oka panaszra.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.