overáll szexi Bíró Ica
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Huszonéveseket megszégyenítő alakja van az 57(!) éves Bíró Icának. Tény: az egykori metállady szívesen meg is mutatja magát. 

Már a vizes pólós szexi fotózása kapcsán is megcsodálhattuk Ica szuper alakját, és most tovább ámulhatunk. A híresség egy Horvátországban készült, dögös fekete szerelésben pózolós fotóját posztolta a Facebookjára, amellyel természetesen lájkcunamit indított el. Nos, az alábbi képet látva ezen nem is lepődünk meg, de tényleg, Bító Icán miért nem fog az idő? :)

Bíró Ica bevállalta: vizes pólós, szexi fotók készültek rólahttp://www.life.hu/bulvar/20141013-biro-ica-metal-ladyrol-vizes-polos-szexi-fotok-keszultek-horvatorszagban-eltuntettek-a-mellbimbojat.htmlBíró Ica vizes pólóban pózolt a horvátországi naptárfotózáson. Szerencsére az Édes Élet kamerái is ott voltak.TV + BulvárOrigoBrad Pitt exei összecsaptak - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20141121-a-life-hu-stilusmustrajaban-szerepel-jennifer-aniston-jennifer-lawrence.htmlNovember végén a sztárok is hangolódnak már az ünnepekre. Az éjkék helyét átvette az olívazöld, Jennifer Aniston Gwyneth Paltrow-val párbajozott, Reese Witherspoon pedig elvarázsolt bennünket. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája!TrendAFPLiptai Claudia: "Szépségkirálynő akartam lenni"http://www.life.hu/bulvar/20141122-liptai-claudia-a-tv2-aktivjaban-mondta-el-hogy-szepsegkiralyno-akart-lenni.htmlSikeres műsorvezető és sokoldalú tévés személyisg Liptai Claudia. Bár nem minden gyerekkori álma vált valóra, azért nincs oka panaszra.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.