Szikora Róbert mentoráltja esett ki az X-Faktorból - Jakab-Péter Izabella búcsúzott

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
X-Faktor X-Faktor 2014 párbaj kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi mellett sokan szomorkodhatnak ma. Jakab-Péter Izabella és a Tha Shudras párbajából csak egy kerülhetett ki győztesen. Bella még az After X-ben sem tudott megszólalni anélkül, hogy ne remegett volna a hangja.

Szabó Zsófi szomorkodós fotóval indult neki az X-Faktor hatodik élő show-jának. Nem ő az egyetlen, aki ma este kicsit szomorkodhat. A nézők szavazatai alapján Bellának és a Tha Shudrasnak kellett ma párbajoznia. Mivel a mentorok nem tudtak dönteni, így a 2014-es X-Faktorban először fordult elő, hogy a nézőkre bízták a döntést, akik Jakab-Péter Izabellát küldték haza.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az ország másik fele, Tóth Gabi és Kocsis Tibó viszont örülhet, mivel a Tha Shudras továbbra is versenyben maradt.

Bella még az After X első perceiben sem tudott megszólalni - Szikora Róbert vette át a szót helyette. Később összeszedte magát, és könnyes szemekkel ugyan, de tudott válaszolni Szabó Zsófi kérdéseire. A legjobban a közeg hiányzik majd neki, a "sok jó ember, a próbák".

Kivel állna Jakab-Péter Izabella egy színpadon?

A Life.hu a hatodik show előtt is a kulisszák mögül tudósított. A héten arra voltunk kíváncsiak, a versenyzők melyik világsztárral énekelnének duettet. Bella válaszát itt olvashatod.
Hoppá! Erotikus fotón pózolt az x-faktoros Jakab-Péter Izabellahttp://www.life.hu/bulvar/20141117-jakab-peter-izabella-az-rtl-klub-x-faktornak-enekesnoje-erotikus-foton-pozolt-egy-fotozas-kedveert.htmlAz X-Faktor legszexibb és egyben legszendébbnek tartott énekeséről egy sokat sejtető művészi fotó került elő.TV + BulvárOrigo"Egy nő legyen dögös és kész!" - Az X-Faktor férfi versenyzői elárulták, mire indulnak behttp://www.life.hu/trend/20141108-az-x-faktor-2014-ferfi-versenyzoi-elarultak-mitol-dogos-egy-no.htmlAz X-Faktor kulisszái mögött járva van időnk beszélgetni a versenyzőkkel. A negyedik élő adás előtt arról is faggattuk őket, mit viseljen egy nő, ha meg akarja hódítani őket.Trend--Schiwert-Takács László: "Minden vád az X-Faktorral kapcsolatban igazából bók"http://www.life.hu/bulvar/20141028-schiwert-takacs-laszlo-az-rtl-klub-x-faktor-musoranak-kreativ-felelos-szerkesztoje-a.htmlMiért érheti rendszeresen az a vád az X-Faktort, hogy nem élő a show? Tényleg előre tudják a műsor készítői, ki nyeri a tehetségkutatót? És mindig az lép fel a műsor vége felé, akinek a legtöbb szavazata van? Összeesküvés-elméletben nincs hiány, ha az X-Faktorról van szó. Interjú a műsor kreatív-felelős szerkesztőjével, Schiwert-Takács Lászlóval.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.