Miss World szépségverseny Kulcsár Edina verseny sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napja immár Londonból jelentkezik be a közösségi oldalaira Kulcsár Edina. Szombaton jó hírt hozott a rajongóinak.

"Sziasztok! Most végeztünk a Miss Sport versennyel. (Szerinten én leszek az első...) Bár nagyon-nagyon elfáradtam! Mondjuk büszke voltam, mert a lányok fele sírva feladta a felénél, vagy nem csinálta meg a feladatot db. mennyiségre. Én mindent túlteljesítettem bőven, volt amiből 2x többet csináltam a kiírtnál!
Csak megérte a sok edzés és helyes táplálkozás! (...) Most megyek tusolni, hajat mosni, sminkelni, és készülődni az esti bemutatkozó videó forgatásra. (Elég sokan kérdeztétek tudunk-e itt kint talalkozni veletek, így halkan jegyzem meg, hogy tudomásom szerint a BigBen-nél forgatunk, így ha valaki ott él, és látni szeretne ennyi sok szép csaj gyűrűjében, akkor jöjjön oda! Pontos időt nem tudok, de odamenni senkinek nem engednek majd, úgyhogy ezért előre elnézést kérek!)" - írta ki a Facebookjára Edina, aki a verseny véghajrájában is szakít időt rajongóira.

Forrás: Kulcsár Edina/Facebook

A szépség nem elég

December 14-ig még hetek vannak hátra, de a világverseny résztvevői már most résztvesznek a különböző versenyeken. Hogy mi mindenben kell jól teljesíteniük, azt Edina Szily Nórának mesélte el. "Van Miss Talent verseny is, ahogy itthon is, ott is énekelni fogok. Tolvai Reni segít a felkészülésben. 2-3 dal között vacillálunk, mindet meg kell tanulnom, aztán annak alapján fogunk választani, hogy melyik stílus áll hozzám közelebb. Lesz a Miss Sport kategória is, de azt még nem tudom pontosan, hogy mit jelent. Majd az egy hónapos kinti felkészülés során fog kiderülni. Az is feladat, hogy minden lány vigyen valamilyen nemzeti ajándékot. Szerintem nagyon jó dolgot találtunk ki, de ez még titok!"

Kulcsár Edina már a világverseny helyszínén van: viszontagságos útja volthttp://www.life.hu/bulvar/20141121-kulcsar-edina-a-miss-world-hungary-szepsegverseny-gyozteset-megviselte-londoni-vilagversenyre-vezeto.htmlFej- és fülfájással küzdött Kulcsár Edina, akit megviselt a repülőút Londonig, ahol a Miss World világversenyt rendezik és hazánkat képviseli. Reméljük, gyorsan jobban lesz!TV + Bulvár--"Kulcsár Edina ledobott pár kalóriát még"http://www.life.hu/bulvar/20141116-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-a-valovilag7-kulcsar-edina-liptai-claudia-rising-star-majka-liptai.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrappeli a legemlékezetesebb eseményeket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami mostanában történt.TV + Bulvár--Kulcsár Edina lecsúszott a dobogó legfelső fokárólhttp://www.life.hu/bulvar/20141112-kulcsar-edina-keszul-a-2014-es-londoni-miss-world-szepsegversenyre.html2014. december 14-én rendezik meg Londonban a Miss World szépségversenyt. Bár ott szigorú - több szempontot figyelembe vevő - szakmai zsűri dönt majd a lányok sorsáról, az interneten léteznek olyan oldalak, ahol lehet szavazni a szépségekre. Hogy áll most Kulcsár Edina? Mutatjuk!TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.