Liptai Claudia: "Szépségkirálynő akartam lenni"

Forrás: TV2 -
TV2 szépségkirálynő Liptai Claudia Aktív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sikeres műsorvezető és sokoldalú tévés személyisg Liptai Claudia. Bár nem minden gyerekkori álma vált valóra, azért nincs oka panaszra.

Egy divatfotózás kapcsán vallott gyerekkori álmairól LIptai Claudia: az egyik az volt, hogy televíziózáshoz kapcsolódó szakmája legyen, a másik pedig, hogy szépségkirálynővé válasszák, vagy legalábbis egyszer egy divatmagazin címlapján pózoljon. Nos, szépségkirálynő nem lett, de a többi bejött neki

Claudia az Aktívnak azt is elárulta, mindig máshogy szeretett volna kinézni, éppen ezért szőke, kékszemű babákat választott magának.

Szétphotoshopolták Liptai Claudia címlapfotóját?http://www.life.hu/bulvar/20141120-liptai-claudia-a-decemberi-instyle-magazin-cimlapjan-szerepel-nehany-kommentelo-szerint.htmlA decemberi inStyle magazin borítójáról Liptai Claudia néz vissza ránk. A dögös műsorvezető közösségi oldalán is elbüszkélkedett vonzó címlapfotójával, amin azonban a kommentelők szerint a szokásosnál is vékonyabbnak tűnik Clau. Csak nem egy kis Photoshop?TV + Bulvár--Liptai Claudia megerősítette szakításáthttp://www.life.hu/intim/20141107-liptai-claudia-szineszno-musorvezeto-es-kedvese-horvath-akos-szakitottak.htmlA napokban még úgy tűnt, akár meg is mentheti kapcsolatát Liptai Claudia, most azonban már megerősítette a szakítás hírét. Intim--Vége Liptai Claudia és Horváth Ákos kapcsolatának? http://www.life.hu/intim/20141106-vege-liptai-claudia-es-horvath-akos-kapcsolatanak-a-tavolsag-tette-tonkre-a-szerelmet.htmlLiptai Claudia alig három hónapja jelentette be a Facebookján, hogy újra szerelmes, választottja pedig a szombathelyi színház színésze, Horváth Ákos. Most azonban már arról pletykálnak, vége a románcnak, a férfi azonban ennél óvatosabban fogalmazott. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.