Magyar barátnője van Bianchinak?

Forrás: AFP/Jung Yeon-Je -
barát Japán Nagydíj Forma-1 barátság baleset támadás Jules Bianchi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy Zsófi nevű lány azt állítja, hogy a súlyos balesetet szenvedett Forma-1-es pilóta, Jules Bianchi barátja lett két hónapja. A lány szavaiban azonban sokan kételkednek, egész egyszerűen hazugnak tartják.

Zsófi a Borsnak mesélte el történetét és mutatta meg a pilótával folytatott levelezését. E szerint Jules buliba hívta a csinos modellt, sőt, arról is írt, hogy szeretné még látni.

Forrás: AFP/Jung Yeon-Je

Bár a lány nem mondta, hogy több van köztük, mint barátság, néhány közösségi oldal felfújta a dolgot, és így állította be. Jó néhányan támadták is Zsófit, és kételkedtek a szavaiban. Egy olvasó szerint biztos, hogy van barátnője Jules-nek, és soha nem találkozgatna meg vacsorázgatna senkivel. „Plusz szeptember második hétvégéjén baromira nem járt Magyarországon" - írta.

Nos, a lap szerint a francia sportoló a Facebookon vezetett privát oldalán saját maga írta ki szeptember 12-én, hogy Budapesten van. Ráadásul Zsófi ismerőse is.

A lány így reagált az őt ért támadásokra: „Nincs hozzáfűznivalóm, Jules felépülése sokkal fontosabb."

A Japán Nagydíjon súlyos balesetet szenvedett autóversenyzőt a napokban szállították át Franciaországba. Jó hír, hogy már önállóan lélegzik, de állapota továbbra is kritikus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.