Kárász Róbert TV2 műsorvezető szerep Mokka színház szerepcsere
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fáradtságra hivatkozva váltótársat kért szerepére Kárász Róbert, aki kedvese oldalán lépett színpadra a Magánnyomozók című darabban.

Két hónapja még büszkén feszített színészként kedvese, Róza mellett Kárász Róbert, a műsorvezető azonban kimerültségre hivatkozva váltótársat kért, így Róza kapott egy jóképű új pasit maga mellé – írja a Blikk.

Forrás: TV2

„A Gergely Teather krimikomédiája nagyon sikeres, rengeteget jár vidéki fellépésre a társulat, de a mokkás heteken egyszerűen már nem bírtam, hogy hajnalban érünk haza egy távolabbi előadás után, és háromnegyed ötkor kelnem kell a reggeli műsorvezetés miatt. Volt olyan, hogy le sem tudtam feküdni, ezért muszáj volt kettős szereposztást kérni. Moravetz Levente rendező választotta ki Buch Tibort, aki a Magánnyomozók sorozatból ismert, de most a betörő szerepét vette át tőlem. A szabad hetemen azért bevállalom a színpadot, mert a párommal nagyon izgalmas ott is szerelembe esni" – magyarázta Kárász, aki érettségi után próbálkozott a Színművészeti Főiskolán, de az első kudarc után feladta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.