Kozsó nem retrópartizott - ezek szerint még mindig nem javult az állapota

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
betegség műtét retro fesztivál Ámokfutók fellépés Kozsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár úgy volt, hogy a szombati retrófesztiválon Kozsó is fellép a zenekarával, az énekes távol maradt.

Ahogy a Life.hu is megírta, súlyos agyműtéten esett át az Ámokfutók frontembere. Igaz, volt róla szó, hogy Kozsó tolószékben színpadra léphet a hétvégén, de a várva várt debütálás elmaradt – írja a Bors.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

„Hol van Kozsó?" – kérdezgették a szombati Total Dance Fesztiválon, ahol az utolsó pillanatig kérdéses volt, hogy az énekes színpadra lép-e az Ámokfutókkal. Elmaradt a szervezők által beígért videoüzenet is. Ettől függetlenül több ezer fős tömeg egy emberként énekelte a klip alatt felcsendülő Szomorú szamuráj című slágert.

A rendezvényen ott volt Susie, Kozsó volt barátnője is, akivel tíz évig alkottak egy párt. A nőt sokkolták a volt szerelméről kapott hírek. „Először nem akartam elhinni, hogy igazak a hírek a betegségéről, én magam is csodálkoztam. Ha jobban lesz, mindenképpen szeretném meglátogatni" – mesélte az exbarátnő a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.