Majka leszólta Ördög Nórit - majd pazar ajándékkal kért bocsánatot

Forrás: TV2 -
sértés TV2 manír Majka Rising Star Ördög Nóra mesterkélt bocsánatkérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka könyvében mesterkéltnek nevezte Ördög Nórát, akivel most együtt vezeti a Rising Start, így volt miért bocsánatot kérnie.

Majka, amikor a könyvében Ördög Nórát manírosnak nevezte, még nem sejtette, hogy mire megjelenik a Tetszik, nem tetszik című önéletrajzi műve, éppen Nórival fogja közösen vezetni a Rising Start – írja a Bors.

Forrás: TV2

„Imádom Lilut, ráadásul sokkal jobbnak tartom, mint Ördög Nórát. Mint műsorvezető sokkal karakteresebb csaj, és a humorát is szeretem" – írja Majka, majd továbbmegy: „Sokkal jobban szeretem Lilu hidegségét, mint Ördög Nóri kedvességét, nyájasságát, amiről tudom, hogy manír".

Már nem az X-Faktor a legnézettebb hazai show

A Rising Star átvette a vezetést, a TV2 – már korábban, a Sztárban sztárral – rászoktatta a nézőket, hogy a műsorát nézzék vasárnap este. A hetet azonban az RTL Klub nyerte 18–49-ben és teljes lakosságban egyaránt - írja az Origo.hu. A teljes cikket ide kattitva olvashatod.

Nóri a következőket reagálta Majka megjegyzéseire: „Nincs bennem tüske és semmilyen rossz érzés, csak nevetek ezen. Majkával egyre jobban megismerjük egymást, jól megy a közös munka és minden rendben van közöttünk. Más karakterek vagyunk, de várom a könyv javított, második kiadását" – mondta nevetve Nóra.

Természetesen Majka kidumálta magát: „Az az én szegénységi bizonyítványom, hogy előítéletes vagyok. Most már tudom, vannak olyan emberek, akik a televízió képernyőjén is ugyanazt mutatják, mint azon túl. Ilyen Nóri is. Ugyanolyan kedves és nyájas a magánéletben is, mint a képernyőn, amit nem gondoltam. Éppen ezért meg kell követnem, szégyellem magam, amiért azt feltételeztem róla, hogy nem őszinte" – mondta a rapper, aki 400 darab tulipánnal esedezett Nóri bocsánatáért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.