A TV2 szerint bőven belefér Ördög Nórától a "csöcsözés"

mell Majka Rising Star csöcs Mező Dorottya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka vasárnap este a Rising Star adásában hangja helyett szexi külsejével konferálta fel a csinos Mező Dorottyát. Ördög Nóri próbálta védeni a lányt - felhívva a nézők figyelmét arra, hogy az énekhangra figyeljenek a produkció alatt. Csak éppen a szóhasználat nem volt túl szerencsés. Nem csak a versenyző, de a szülei is döbbenten hallgatták a műsorvezetőnő szavait, amelytől még ma is hangos az internet.

Dóri szülei és párja élő adásban hallgatták, ahogy a műsorvezetők Dóri külsejével foglalkoztak. A lány párjának lett volna pár szava a témát feldobó Majkához, de nem kapott mikrofont. Akkor egészen biztosan elszabadult volna a pokol a stúdióban.

"Csalódott vagyok, hogy a külsőm nagyobb hangsúlyt kapott az adásban, mint ahogy én korábban gondoltam. Én egy fiatal nő vagyok, a mellem a természet ajándéka, anyukámtól örököltem, nem pedig szilikon. Bevallom, kicsit másra számítottam, és az is igaz, a produkcióm sem úgy sikerült, mint terveztem"- kezdett bele Dóri, akinek családtagjai szintén megdöbbentek.

Forrás: facebook/Rising Star

"Édesapámnak kikerekedett a szeme, a páromnak pedig lett volna pár szava Majkához, de nem kapott mikrofont. Nekem, amikor nem emelkedett fel a fal, már az új terveim jártak a fejembe, előre beterveztem egy B és C verziót. Több éve képzem a hangom és hangszeren is játszom. Most úgy érzem, hogy visszanyalt a fagyi, 15 perc hírnevet kaptam az ismertség helyett. De nem érzem úgy, hogy vesztettem, rájöttem, hogy a tehetségkutatók világa nem az én közegem" - mondta Dóra, akinek édesapját is utolértük telefonon, de megkeresésünkre csak annyit mondott, hogy a vasárnapi adás médiás tapasztalataiból okulva inkább nem szólalna meg.

Azóta is Ördög Nórától és a csöcsözéstől hangos a fél magyar internet, a TV2 szerint viszont ennyi belefér a műsorvezetőktől a Rising Starba, amelyik nem mellesleg a múlt héten átvette a vezetést.

"A Rising Star laza és szórakoztató tehetségkutató műsor. Bőven belefér, hogy tőlük szokatlan, olykor meghökkentő kifejezéssel éljenek a műsorvezetők" – mondta megkeresésünkre Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője. Ördög Nórát is kerestük a szokatlan nyelvhasználattal kapcsolatban, de ő nem szerettet volna semmit hozzátenni a kommunikációs vezető szavaihoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.