Népítélet: VV Dávidot szavazták ki a nézők

Forrás: RTL Sajtóklub -
VV Robin ValóVilág 7 kieső VV Fanni VV Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megvan a ValóVilág 7 első kiesője. A nézők hat nap villalét után VV Dávidot küldték haza, a szimpátiaszavazáson rá voksoltak a legkevesebben. A helyére Robin költözött, akit egy szakítás űzött a villába. 

Úgy tűnik, nem volt elég a nézőknek, hogy Dávid már Zsuzsi első estéjén ráröppent az anyukára, és arra sem voltak kíváncsiak, történik-e majd köztük az eddiginél is több. Döntöttek: a srác nem elég izgalmas karakter. Mikor kimondták Dávid nevét, Reni azonnal sírni kezdett, de kiderült, ezek örömkönnyek. Fannival és Dórival összeborulva ünnepelték, hogy nem ők az első kiesők. Dávid a könnyező szemű Macitól búcsúzott el, úgy tűnt, csak a hónaljujjazónak és alkalmi hálótársának, Zsuzsinak fog hiányozni.

Forrás: RTL Sajtóklub

Dávid elárulta Lilunak, szerinte fura szokásai miatt nem volt szimpatikus a nézőknek, például nem iszik alkoholt, illetve méri, miből mennyit eszik.

Ezen kívül néhány részletet megtudtunk a tegnap esti romantikus együttlétről. Fanni állítása szerint Dennisszel a szex csak a testiségről szólt, nem akar tőle többet, ráadásul még az öltözködési stílusuk sem egyezik. Azta. Később Dórinak, Reninek, Zsuzsinak, Macinak és még pár millió nézőnek mesélte el, mi történt a nyugiszobában, majd megnyugtatta Dennist, senki nem fogja megtudni.

Vikcsu és Edina csillogó szemekkel fogadták az új jövevényt, Robint, annyira, hogy lányos zavarukban még a Lilu által beküldött borítékot is hamarabb kibontották, mint ahogyan azt lehetett volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.