Így még biztosan nem láttad Alföldi Róbertet...

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
sorozat Alföldi Róbert Mi-Tu-Ház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékeztek még a Mi-Tu-Ház című sorozatra? A magyar tévén vetítették még a 80-as években ezt a háztartásban hasznosítható ötleteket adó és olcsó megoldásokat kínáló műsort, amely amolyan csináld magad megoldásokat kínált... 

A műsornak egyik főszereplője volt az akkor húszas éveiben járó Alföldi Róbert Jászai Mari-díjas rendező, színművész, aki hol tisztálkodási tanácsokat ad a fürdőkádban üldögélve:

...hol szendvicskészítési tippekkel látja el a nézőket. Itt például megtudhatjuk, hogy a szendvics olyan, mint a főétkezés, egyszerre több fogás is rápakolható:

A retrosorozatból az is kiderül, hogy a polcok azért jók, mert sok mindent lehet pakolni rájuk, és barkácsolási alapfogásokat is elsajátíthatunk:

A ma már viccesnek tűnő videók egyébként a nyolcvanas években népszerűek voltak, a sajátos bájuk pedig még mára sem veszett el.

"Minden változott tavalyhoz képest" - Öltözőinterjú Alföldi Róberttel az ötödik élő show előtt http://www.life.hu/bulvar/20141115-interju-alfoldi-roberttel-az-x-faktor-mentoraval-a-parbajrol.html Alföldi Róberttel a backstage-ben készítettem villáminterjút. A mentoron még nyoma sem volt az élő show előtti izgalomnak. TV + Bulvár Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu Alföldi Róbert felcsattant http://www.life.hu/bulvar/20141110-alfoldi-robert-az-x-faktort-koveto-after-x-ben-szabo-ricsi-kiesese-utan-indulatosan-valaszolt-szabo.html Nem leplezte csalódottságát az X-Faktor háttérműsorában szombaton éjszaka a fiúk mentora. Alföldi Róbert bepöccent Szabó Zsófi kérdésétől. TV + Bulvár Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu Alföldi Róbert ruha nélkül vállalja a zsűrizést a következő X-Faktorban http://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20141016-alfoldi-robert-elarulta-hogy-ruha-nelkul-vallalja-a-zsurizest-a-kovetkezo-x-faktorban.html Alföldi Róbert meztelenül vállalja a zsűrizést a következő X-Faktor műsorban. Vajon mit fog csinálni a fináléban? Katz Dávid RTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.