VV Éva és Aleska eladó egy éjszakára - akár együtt is

Fotó: Völgyi Attila -
karácsony VV Éva Celeb vagyok ments ki innen szilveszter Aleska Diamond eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Éva és VV Aleska Diamond árucikk lett. A két dzsungellakót bárki megrendelheti együtt és külön-külön is - ráadásul karácsonyra és szilveszterre még szabadok.

Ismét remek videóval örvendeztette meg a szórakozóhelyek és rendezvényszervezők egyedi produkcióra vadászó tulajdonosait a magát celebmenedzsernek tituláló férfi, aki korábban Berki Krisztián és Pamela szolgáltatásait kínálta.

Most VV Évát és Aleska Diamondot árulja - csomagban vagy egyenként. A videó szerint a szolgáltatás tartalmaz közös fotózást a celebekkel, beszélgetést, autogramosztást, továbbá kétkezi munkát is, azaz pultozást. A lányok úgy tűnik, hogy nem akarnak a családjukkal karácsonyozni, ugyanis az ünnepekre még szabadok, és a szilvesztert is inkább töltenék valami zsíros haknival, mintsem mulatozással.

Fotó: Völgyi Attila

És mindezt mennyiért? Felhívtuk a megadott telefonszámot, hogy érdeklődjünk a lányok tarifájáról. "Telefonon keresztül nem adok árat, kizárólag személyesen lehet megbeszélni" - tájékoztatott minket a 'celebmenedzser', akinek megszereztük a rendezvényszervezőknek elküldött írásos ajánlóját. Ez így szól:

Nem véletlen, hogy fél Magyarország borzongó érdeklődéssel követi a történéseket! De a lényeg, hogy amint valamelyik túlélő lány kiszabadul, azonnal tudom Neked szállítani, még friss melegen, Afrika-szagúan (na jó, csak képletesen :). A műsor a jól bevált receptet követi:

- Közönségtalálkozó

- Élménybeszámoló

- Közös fotózás

- Dedikálás

- Sztár-bárpultozás

Szóval itt a lehetőség, hogy valami abszolút forrót és menőt megszerezz, ráadásul bomba áron, egy estére 90.000 Ft-ba kerül egy celeb + 100 Ft/km útiköltségbe. Ha ez nem elég, még extrát is lehet rendelni: személyes videomeghívó ajándékba!

Aleska Diamond és VV Éva: Örihariból öribari?http://www.life.hu/bulvar/20141116-aleska-diamond-es-vv-eva-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musor-utan-osszebaratkoztak.htmlMiután hetekig nézhettük, ahogy a Celeb vagyok, ments ki innen kamerái előtt VV Éva mindennek és még mi mindennek elmondja Aleskát, most csak lesünk, hogy a két lány a műsor vége óta jóviszonyt ápol. Vagy valami olyasmit. TV + BulvárCeleb vagyok, hazajöttem: Így érkeztek meg Molnár Andiékhttp://www.life.hu/bulvar/20141115-celeb-vagyok-ments-ki-innen-szereploi-hazaerkeztek-penteken-a-liszt-ferenc-nemzetkozi-repuloterre.htmlNincs több celeb és nézőkínzás: szerdán végre véget ért a Celeb vagyok, ments ki innen! második szériája is. Az amazonok harcát, a tűz és víz csatáját végül Molnár Andi nyerte, de Baukó Éva szerint csak miatta győzhetett az ultradögös táncos. És ezt természetesen a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren is hangoztatta.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huBárdos András a fülünkbe suttogta: nem bánta meg a dzsungelthttp://www.life.hu/bulvar/20141125-bardos-andras-hangszalgyulladassal-kuzd-es-nem-bant-meg-semmit.htmlBárdos András jelentős tapasztalattal érkezett haza a Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungeléből, és amire nem számított, egy jó kis vírussal. András hangja mára teljesen elment, suttogva tudott csak a Life.hu-val beszélni néhány szót.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.