Fésűs Nelly két hónappal a szülés után máris színpadra lép

Fotó: Hámori Zsófia -
Gellért Hotel mikulás Fésűs Nelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hónappal a szülés után máris színpadra áll Fésűs Nelly, mégpedig Holle anyó szerepében.

Egy Mikulásra írt mesejátékban tűnik fel a jövő hét végén Fésűs Nelly, akinek kislánya, Elza pont két hónapos lesz, amikor anyukája ismét kiáll a nyilvánosság elé.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu


„Télanyónak fogok beöltözni a mesedarabban, amit egy nagyon kedves rendező barátom állított színpadra, az ő kérésének nem tudtam nemet mondani. Úgy gondoltam, ha ez az elfoglaltság nem vonja el sok időmet a kisbabámtól, akkor miért ne örvendeztetnék meg más gyerkőcöket is. A szülés után ez lesz az első munkám, de ezt sem úgy kell elképzelni, hogy reggeltől estig szerepelek. Délelőtt és délután is pár órát vesz csak igénybe a produkció. Ezalatt velem lesz a kislányom, Elza is, akire addig az apukája fog vigyázni, amíg a színpadon szórakoztatom a gyerekeket. Nem megyünk haza a két előadás között, végig a Gellért szállóban maradunk, ahol az ország egyik legnagyobb, egybefüggő vasútmodell-pályájával várja a gyerekeket a Mikulás. A babát a hordozóban visszük el, talán még egy mózeskosarat is felpakolunk, hogy kényelmesebb legyen neki. Úgy tervezzük, hogy a nagylányom, Csenge is velünk tart, így egy vidám családi programban lesz részünk Mikuláskor" – árulta el Nelly, aki a szilveszterre is vállalt már fellépést.
"A Dívák éjszakája formáció tagjaival, Détár Enikővel és Ladinek Judittal indulunk útra, egy vidéki wellnes-szállodában lesz előadásunk az év utolsó napján. Természetesen a családom is velem tart, ők a szobában fognak rám várni. Valószínűleg nem csak egy napot maradunk" – tervezget az anyuka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.