ÉNB Anikó súlyos lovasbalesetet szenvedett

Anikó Éjjel-nappal Budapest baleset ÉNB Anikó RTL Klub lovas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kilenc éve ült utoljára lovon Anikó, aki sorozatos balesetei miatt mondott le szenvedélyéről, a lovaglásról.

Az Éjjel-Nappal Budapest szereplője imádta a lovaglást, de amikor eltört a keze, majd a lába, úgy döntött, elég volt, köszöni szépen – írja a hot!

Forrás: RTLKLUB

„Először gimnazistaként szenvedtem balesetet. Megugrott alattam a ló, a bal kezemre estem, ami eltörött. A második baleset egy szüreti felvonuláson történt, ahol megcsúszott alattam a ló, leestem róla, ő pedig a lábamra lépett. Ezután úgy döntöttem, többet nem lovagolok" – mesélte Anikó, aki hosszú évek után most újra kipróbálta magát, de a régi magabiztossága még nem jött vissza, így óvatosan üli meg a paripát.

Fizethet a Class FM: ítélet született Sebestyén Balázsék ügyébenhttp://www.life.hu/bulvar/20141127-a-class-fm-500-ezer-forintos-penzbuntetest-kapott-az-nmhh-tol-a-golyatabori-eroszakon-valo.htmlMegvan az ítélet: 500 ezer forintos pénzbüntetést kapott a Class Fm az emberi jogok megsértése miatt, amikor a gólyatábori erőszakon viccelődtek a reggeli adásban.TV + BulvárFotó: Hajdú D. András - OrigoSzuperszexi felsőben mokkázott Demcsák Zsuzsa - A férfinézők ettől biztosan felébredtekhttp://www.life.hu/bulvar/20141127-demcsak-zsuzsa-a-tv2-mokkajaban-szexis-pant-nelkuli-felsot-viselt.htmlNagyon odatették magukat csütörtökön reggel a Mokka stylistjai. Demcsák Zsuzsa öltözéke a legforróbb nyári napokat idézte, a tévénéző férfiak pedig a hűvös reggel ellenére egészen biztosan kimelegedtek egy pillanatra a látványától.TV + BulvárOrigoNépítélet: VV Dávidot szavazták ki a nézőkhttp://www.life.hu/bulvar/20141126-a-valovilag7-elso-kiesoje-vv-david.htmlMegvan a ValóVilág 7 első kiesője. A nézők hat nap villalét után VV Dávidot küldték haza, a szimpátiaszavazáson rá voksoltak a legkevesebben. A helyére Robin költözött, akit egy szakítás űzött a villába. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.