Mosogatólegény volt az X-Faktor mentora, Little G Weevil

Forrás: Life.hu -
mosogató Little G Weevil mentor takarító karrier RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor mentorának nem mindig a zenéről és a csillogásról szólt az élete. Voltak idők, amikor keményen kellett dolgoznia, hogy Amerikában helytálljon és valóra váltsa az álmait.

Little G Weevil hátrahagyva ottani életét Amerikából hazautazott, hogy az X-Faktor mentora lehessen. A zenész most arról mesélt a hot! magazinban, hogyan kezdte legalulról a karrierjét az óceán túlpartján.

Forrás: Life.hu

„Először egy szállodában kezdtem dolgozni, mint mosogató. Végigmentem a tipikus emigránsmunkákon: mosogató, takarító, karbantartó, mosodás is voltam. Közben jártam klubokba és szépen haladtam előre a saját zenei dolgaimmal" – mesélte G.

Nagyinterjú Little G Weevillel

„Magyarországon is blueszenész voltam, minden időmet ennek a műfajnak szenteltem. A stílusommal azonban nem voltam megelégedve és azért mentem ki, hogy tanuljak, tapasztaljak. Hiteltelennek éreztem magam amiatt, hogy egy olyan műfajt képviselek, amit itthon nem tudok teljes mértékben átélni és elsajátítani"mesélte G A Life.hu-nak.
Szuperszexi felsőben mokkázott Demcsák Zsuzsa - A férfinézők ettől biztosan felébredtek http://www.life.hu/bulvar/20141127-demcsak-zsuzsa-a-tv2-mokkajaban-szexis-pant-nelkuli-felsot-viselt.html Nagyon odatették magukat csütörtökön reggel a Mokka stylistjai. Demcsák Zsuzsa öltözéke a legforróbb nyári napokat idézte, a tévénéző férfiak pedig a hűvös reggel ellenére egészen biztosan kimelegedtek egy pillanatra a látványától. TV + Bulvár Origo VV Dóri: "A történelem csak egy általános kamu" http://www.life.hu/bulvar/20141127-vv-dori-a-valovilag7-jatekosa-szerint-a-piramisokat-foldonkivuliek-epitettek-a-tortenelem-pedig-nagy.html Új alapokra helyezte történelmi ismereteinket VV Dóri. Ráadásul eddigi röpke tévés pályafutása alatt nem is először. De legalább van min szórakoznunk, az idő úgysem szívderítő. TV + Bulvár -- Kozsó barátnője megszólalt: „Gépek figyelik a párom minden rezdülését" http://www.life.hu/bulvar/20141127-kozso-az-amokfutok-frontemberenek-kedvese-keira-elmeselte-kozson-ket-eletmento-mutetet-hajtottak.html Kozsó már túl van az életveszélyen, lábadozik, barátnője pedig egy exkluzív lapinterjúban mesélte el, mi is történt valójában a zenésszel, akin két életmentő műtétet hajtottak végre. TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.