VV Dóri: "A történelem csak egy általános kamu"

Forrás: RTL Sajtóklub -
VV Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új alapokra helyezte történelmi ismereteinket VV Dóri. Ráadásul eddigi röpke tévés pályafutása alatt nem is először. De legalább van min szórakoznunk, az idő úgysem szívderítő. 

A ValóVilág szerkesztői már a beköltözéskor komoly szellemi próbatétel elé állították a játékosokat. A korábban laposfenekű, később drogbirtoklásért elítélt plasztiklány már akkor megcsillantotta a történelemben való jártasságát. Darwin evolúciós elméletéről eképpen gondolkodott: "A darwini evolúció egy nagy kamu! Akkor a többi állat hogyhogy nem fejlődött ki, miért nem lett beszélő oroszlán vagy akármi?!"

Azóta kiderült, nemcsak az evolúciót, de a történelmet is "nagy kamunak" tartja. Szerinte a piramisokat és a "Húsvét-szigeteken, vagy a lóf...sz tudja hol" lévő kőszobrokat csakis földönkívüliek készíthették, hiszen ember ilyenre nem képes. Szerinte. Hozzátette, amennyibe bebizonyosodna az ufók létezése, akkor minden vallás értelmet nyerne... a történelem pedig csak közös megegyezésen alapuló hazugság. A bonyolult okfejtést evolucióról, történelemről, vallásról az alábbi videóban megnézheted. Érdemes.

Nem VV Dóri az első ValóVilág-szereplő, aki megreformálja a történelmet. Az előző széria Zsófikája az őskorról okoskodott, ő az iskolai héten fejtette ki, hogy nem hisz az őskorban.

Népítélet: VV Dávidot szavazták ki a nézőkhttp://www.life.hu/bulvar/20141126-a-valovilag7-elso-kiesoje-vv-david.htmlMegvan a ValóVilág 7 első kiesője. A nézők hat nap villalét után VV Dávidot küldték haza, a szimpátiaszavazáson rá voksoltak a legkevesebben. A helyére Robin költözött, akit egy szakítás űzött a villába. TV + Bulvár--VV Robin: "Egy nagy balfasz vagyok"http://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20141126-a-valovilag7-szerdan-bekoltozo-jatekosaval-vv-robinnal-beszelgetett-katz-david.htmlÚj játékos költözik be szerdán este a ValóVilág-villába, VV Robin. A Life.hu celebszomorító riportere, Katz Dávid esélyekről, szerelemről, könnyekről és a játékosokról beszélgetett vele, mielőtt belépett a luxusbörtön ajtaján.Katz Dávid--Gigamellek, agyhalál és váratlan szakítás - Beköltözött a villába VV7 első hat szereplőjehttp://www.life.hu/bulvar/20141116-az-rtl-2-valovilag7-elso-adasaban-bekoltozott-vv-dora-vv-dennis-vv-vikcsu-vv-laci-vv-dani-vv-fanni.htmlMég csak éppen hogy megszabadultunk Aurelio helikopterezésének, VV Iza és Krisztián köpködésének, Gyúrós Józsi izmainak emlékétől, máris itt van az utánpótlás. Vasárnap este ismét benépesedett a ValóVilág-villa, és máris megismerhettük az első hat játékost. Most még sokkoló az élmény, de nyugi, őket is megszokjuk idővel. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.