Takáts Tamás fiát nem szerették a nézők - Takáts Máté kiesett a Rising Starból

Forrás: TV2 -
East Karthago Rising Star Takáts Tamás párbaj kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába a vitalitás, hiába a spiritusz - a fal mögött várakozó vetélytárs, Palmer Izsák kiejtette a Rising Starból Takáts Mátét.

Összecsapott a pesti és a bécsi színiakadémia - és ezúttal a szomszédos ország iskolája nyert. Bár a zsűri nem győzte hangsúlyozni a műsor során a magyar értékeket, a nézők az osztrák színiiskolába járó Izsáknak szavazták meg a továbbjutást.

Forrás: TV2

Takáts Tamás kiesett fia egyébként bájosan keresztezte Mick Jaggert a legendás musical, a Hair Bergerével, és vitalitásban nem is maradt el tőlük - pont mint apja, a Karthago, East és a Dirty Blues Band énekese -, de az énekhangját még képezni kell. Talán majd legközelebb!

Hat énekes máris kiesett a Rising Starból

Hatan benn vannak a legjobb 12-ben a TV2 énekes tehetségkutatójában. Kiesett két volt x-faktoros énekes. Hogy kik jutottak tovább, olvasd el az Origo.hu cikkében.
A mentők vitték el a koncertről Takáts Tamást!http://www.life.hu/drlife/20140624-vakbelgyulladassal-enekelt-takats-tamas-a-karthago-frontemberekent-a-mento-vitte-el-a-vegen.htmlAz énekes régebbi zenekarával, a Karthago frontembereként készült színpadra állni, amikor érezte, hogy nagyon rosszul van, rettenetesen fáj a hasa. Még a devecseri fellépés előtt kiderült, súlyos vakbélgyulladása van, azonnal műteni kellene.Dr. LifeOrigoMegmenekült anyagi gondjai elől Takáts Tamáshttp://www.life.hu/bulvar/20120516-megmenekult-anyagi-gondjai-elol-takats-tamas.htmlAnyósa vidéki házába költözött családjával Takáts Tamás, a Karthago frontembere.TV + BulvárJön a Rising Star legkegyetlenebb adásahttp://www.life.hu/bulvar/20141128-a-tv2-rising-star-vasarnapi-adasaban-lefelezodik-a-mezony-gyilkos-parbajok-varhatoak.htmlDrámai pillanatokkal folytatódik vasárnap a Rising Star. A nézők által kiválasztott TOP24-es mezőny a két párbajadás alatt feleződik.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.