Valami alakul Laci és Edina között a villában

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
szerelmi szál VV Edina Való Világ 7 szex VV Laci szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekesen alakult a játékosok hitvesi napja. Volt, aki rögtön házasságot tört, volt, aki nagyon összemelegedett villapárjával.

Fanni sziporkázott az esti buli alatt aranyköpések terén, és hormonjai is beindultak. “Nem vagyok szerelmes, csak vezet a pöcköm!” – Macival igazi házastársakként vitatkoztak, bár nem éppen házastársi témáról. A lány elmondta, nem a végső győzelem a legfontosabb neki, inkább a pasikra koncentrál, és ezt tetteivel is demonstrálta. Míg Maci egyedül szomorkodott, Fanni kicsit rámászott Dennisre, aztán Ádámra és még Dórát is elkapta egy csókra. Dennis keze még bugyijába is bejutott, igaz, ezúttal csak egy gyors látogatásra.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Azért az egyedül maradt Macit sem kellett félteni, bevitte a málnásba Vikcsut, de sajnos végül éhen maradt. A nyugiszobában koktéloztak és Vikcsunak még egy masszázs is jutott. Igaz, előtte elárulta Reninek, nála csak Dennis vagy Robin jöhetne szóba. Eközben Laci és Edina összeölelkezve táncoltak és suttogtak egymással, úgy tűnik, alakul a villa következő gerlepárja. Ha részletesebben is érdekel, mi történt közöttük, nézd meg a videót!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.