Gáspár Győző megszívta - Két szék közül a pad alá esett

TV2 Gáspár Győző Celeb vagyok, ments ki innen! Édes Élet RTL Klub szerződésszegés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerződésszegés miatt hiába várja a fizetését a TV2-től Gáspár Győző. A showman ugyanis az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában - egy videóüzenet erejéig - szerepelt. Azt állítja: úgy került adásba az RTL-en, hogy nem is tudott róla.

Alig két hónappal azután, hogy kirúgták az Édes Életből, álomfizetésért szerződtették újra az azóta megszűnt műsorba Gáspár Győzőt. A csatorna azt remélte, Győző szerepeltetése ismét feljebb viszi a reality nézettségét, ám az RTL Klub Celeb vagyok...!-ját, amelyben egyébként Bea asszony is szerepelt, megközelíteni sem tudták.

Forrás: TV2

Most azonban nem csak munkája nincs Győzőnek, de az eddigiekért járó fizetésének is búcsút inthet, mert a Celeb vagyok...!-ban is "szerepelt", helyesebben videóüzenetben bátorította Beát. A Bors információi szerint Győzike azt állítja, becsapták. Amikor a TV2 számonkérte, miként fordulhatott elő, hogy szerződése ellenére a konkurencia műsorában üzengetett, Győzike azt állította: a videoüzenetet lányával, Virággal rögzítették, és egyrészt csak megmutatta neki, hogyan kellene üzennie, másrészt, azt remélték, a videó nem kerül adásba. Győzi állítja, feljelentést és jogi lépéseket tett az RTL-lel szemben, miután megdöbbenve látta, az üzenete képernyôre került. Így a TV2-nél kell magyarázkodnia a szerződésszegése miatt.

A TV2 sajtófőnöke a Borsnak röviden kommentálta az esetet: "Gáspár Győző megszegte a TV2-vel kötött szerződését, a csatorna ezért érvényesíti a szerződésszegésre vonatkozóakat".

Beszólt a TV2-nek Vujity Tvrtko - Kihúzhatja a gyufát a munkahelyén a riporter?http://www.life.hu/bulvar/20141201-vujity-tvrtko-a-tv2-naploja-megszuntetese-miatt-szolt-be-a-csatornanak.htmlNem indul újra a Napló. Ez már biztos, és már az egykori munkatársai sem csinálnák tovább. De azért, aki akar, az egy megosztással kampányolhat érte.TV + BulvárOrigoÖrdög Nóra egy rikácsoló spiné, Majka ózdi suttyógyerekhttp://www.life.hu/bulvar/20141201-ordog-nora-es-majka-a-rising-star-musorvezetoi-internetes-kommenteket-olvastak.htmlA kommentelők nem kímélik a Rising Star műsorvezetőit, Ördög Nórát és Majkát sem. Ők pedig a maguk módján reagáltak ezekre.TV + Bulvár--VV Renit az őrület kergeti, VV Vikcsunak mécsestörése van - Nagy nyelvújítók a ValóVilág7 játékosaihttp://www.life.hu/bulvar/20141124-az-rtl-2-valovilag7-nagy-dumai-vv-laci-vv-vikcsu-vv-dori-vv-fanni-vv-zsuzsa-vv-maci-vv-reni.htmlCsupán csak néhány napja mulatozhatunk, szörnyülködhetünk, stb... a ValóVilág7 lakóinak káprázatos szókincsén, de már most úgy gondoltuk, megosztjuk a hallottakat. Ígérjük, nem utoljára. Hisszük: kultúrmissziót teljesítünk. Cikkünk elolvasása után megszavazhatod, melyik villalakó fejében hatalmasabb az a bizonyos fekete lyuk. Hajrá!TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.