Kiss Ramóna 30 éves lett – hatalmas bulival ünnepel a Barátok közt sztárja

buli Barátok közt Kiss Ramóna évforduló RTL Klub születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt Zsófijának jól indul a december, hiszen húgával közösen kerek születésnapot ünnepelnek.

A testvérpár ünnepléssel kezdi a decembert. Ramóna kedden tölti be a harmincadik életévét, húga, Debi pedig húsz éves lesz. A lányok kapcsolata azóta még erősebb, amióta Ramóna húga is Budapesten él. A színésznő közösségi oldalára feltöltött ünnepi montázson a legemlékezetesebb szerepei láthatóak és egy cuki kép kislánykorából.

Forrás: facebook/Kiss Ramóna hivatalos oldala

Ismerd meg Kiss Ramóna szépségtitkait!

A Barátok közt sztárja pörgős életet él: főszereplő az ország legnézettebb napi sorozatában, emellett színházban is játszik, és rendszeresen szerepel magazinok címlapján. Ramónának oda kell figyelnie a külsejére, mi pedig arra voltunk kíváncsiak, vajon mit tesz ő azért, hogy sugárzóan nézzen ki? A válaszokat itt olvashatod.
Halálra vált arccal sokkolt Pásztor Annahttp://www.life.hu/bulvar/20141202-pasztor-anna-enekesno-a-tv2-rising-star-zsuritagja-halalra-valt-arccal-sokkol-uj-klipjeben.htmlA Rising Star női zsűritagja ismét extrém jelmezbe bújt, hát nem szívesen találkoznánk vele a sötétben.TV + Bulvár--Varga Viktor majdnem pélót villantotthttp://www.life.hu/bulvar/20141202-varga-viktor-zenesz-enekes-a-szupertv2-kasza-tibi-kasza-cimu-showjaban-levetkozott.htmlAz extravagáns énekes ismét egy különleges performansszal sokkolt a Kasza! showban. Még szerencse, hogy alsónadrága helyett, a keze a helyén volt...TV + Bulvár--Emlékszel még Betty Love-ra? Így néz ki ma az énekesnőhttp://www.life.hu/bulvar/20141201-betty-love-a-soho-party-egyuttes-enekesnoje-csaladot-alapitott-es-asztrologiaval-foglalkozik.htmlAz egykori Soho Party együttes énekesnője, Betty Love családot alapított és asztrológiával foglalkozik. Nézd meg, mennyire megváltozott az elmúlt években!TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.