Zámbó Krisztián kórház autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes és kedvese, Takács Zsuzsi előtt lepergett az életük, amikor egy kanyarban kisodródtak, és nekicsapódtak a szalagkorlátnak.

"Egy jótékonysági fellépésről igyekeztünk hazafelé, amikor megtörtént a baj. Ónos eső esett, az út pedig csúszott. Zsuzsi ugyan óvatosan vezetett, de az egyik kanyarban elvesztette uralmát a jármű felett, és megcsúsztunk" - kezdte történetüket Krisztián a Blikknek.

Forrás: facebook/Zámbó Krisztián

A lapnak azt is elmondta, hogy Zsuzsi feje felrepedt és össze kellett varrni a bőrét. Krisztiánnak pedig a térde és az orra sérült, ezeket ütötte be az ütközés következtében. "Szerencsére nem történt komolyabb bajunk" – tette hozzá az énekes, aki szerint autójuk totálkárosra tört.

Sztárok a kocsiban:

Az elmúlt pár napban szenvedett autóbalesetet Angelina Jolie, valamint David Beckham és legnagyobb fia, Brooklyn is. Szerencsére a sztárok, ahogyan Krisztiánék is, szerencsésen megúszták a baleseteket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.